Inicio Actualidad Entrevistes a agents clau per tancar la diagnosi de les Agendes 2030...

Entrevistes a agents clau per tancar la diagnosi de les Agendes 2030 i Urbana de la ciutat

dimecres, 20 setembre, 2023 – 10:00


Per què fem les Agendes 2030 i Urbana?


Les Agendes 2030 i Urbana són documents estratègics que tenen com a objectiu impulsar el treball conjunt de la ciutat en clau de sostenibilitat. Per a que El Prat pugui encarar un futur assumint els reptes globals des del nostre territori, cal que la ciutadania i els diferents agents: econòmics, socials, educatius, associatius i institucions treballem de la mà.


Amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament està acabant la diagnosi de les agendes. Ja s’han alineant els plans i projectes municipals amb els ODS i els reptes de les agendes i els propers dies tindran lloc diverses entrevistes amb agents de la ciutat per acabar de complementar-la.

READ  L'Ajuntament de Cornellà i la Torre de la Miranda s'Il·luminen de verd en el Dia Mundial contra el Càncer


Les entrevistes versen sobre el model de ciutat, la mobilitat, l’accessibilitat, l’energia i el medi ambient, l’economia i l’ecoindústria, la gestió agroalimentària, la gestió de l’aigua, l’habitatge o l’àmbit social.  I per cadascun dels àmbits es faran entrevistes a agents institucionals i/o socials de la ciutat


Les agendes requereixen de la participació ciutadana en la seva elaboració, tant en la fase de diagnosi, com en la fase de propostes o pla d’acció o en la de seguiment.


Com hi puc contribuir?


A l’octubre es posarà en marxa un procés participatiu obert a la ciutadania i als diferents agents amb diferents formes de participació digital i a peu de carrer, individuals i en espais deliberatius.

READ  Nova línia METROBÚS M5 entre Cornellà i Castelldefels


També podeu consultar a la web de l’Agenda 2030, en cadascun dels ods, diverses recomanacions per contribuir a la consecució d’aquest repte global.


A continuació, trobareu diversos enllaços per aprofundir en els ODS, l’Agenda 2030 o l’Agenda Urbana.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorInfórmate sobre las sanciones: patinetes eléctricos en Baix Llobregat
Artículo siguienteLas asociaciones de pacientes expresan preocupación por la falta de voluntad política en el acceso a terapias avanzadas en España
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí