Inicio Actualidad Més de 8.400 alumnes del Prat comencen el curs escolar aquesta setmana

Més de 8.400 alumnes del Prat comencen el curs escolar aquesta setmana

Esteu aquí

Avui s’ha iniciat el curs per a l’alumnat del segon cicle d’educació infantil (de 3 a 6 anys), de primària i de secundària, mentre que demà serà el torn de les escoles bressol

dimecres, 6 setembre, 2023 – 14:00


Entre avui i demà, més de 8.400 alumnes del Prat de diferents etapes educatives començaran el curs escolar 2023-2024.


La represa de les classes s’ha fet de forma esglaonada. Avui arrenca el curs per a l’alumnat del segon cicle d’educació infantil (de 3 a 6 anys) i de primària, un total de 5.129 infants, i per als 2.754 alumnes d’educació secundària. Demà, dia 7, iniciaran el curs els 548 nens i nenes de 0 a 3 anys, el primer cicle d’educació infantil, inscrits a les escoles bressol públiques de la ciutat. El proper dimarts 12 de setembre començaran les classes de Batxillerat i Formació Professional (FP).

READ  Protecció Civil prova aquest dijous, 14 de setembre, el sistema d’alertes a mòbils


En la comunitat educativa del Prat, també s’hi inclouen, a més de l’educació infantil i primària, l’ESO, el Batxillerat i la FP, l’Escola Oficial d’Idiomes i l’ensenyament per a persones adultes.


Obres de millora


Aquest curs escolar arrenca després de les obres de millora de les instal·lacions de diversos centres educatius, que s’han realitzat durant aquest estiu, per tal d’adequar-les a les necessitats de l’alumnat. En destaquen la segona fase de les obres de reforma i ampliació de l’Institut Escola Pepa Colomer i la climatització de les quatre escoles bressol municipals, La Blaveta, Sol Solet, La Granota i El Cabusset, una intervenció cabdal per tal d’avançar en el confort tèrmic.

READ  Les ONG d’ajuda humanitària que actuen a Ucraïna destaquen que “són preferibles els ajuts econòmics per comprar materials als països fronterers del conflicte”


Des de l’Ajuntament del Prat, volem desitjar un bon curs escolar, tant a l’alumnat i les seves famílies com al professorat i a la resta de comunitat educativa de la ciutat.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorMillores a diversos centres per començar el curs escolar
Artículo siguienteDurante 2022, las franquicias de Restalia experimentaron un aumento del 24% en sus ventas, llegando a los 284 millones
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí