Tots els aparcaments del Centre Municipal de Vela tornen a ser zona verda

Esteu aquí

La Generalitat respon positivament al requeriment de l’Ajuntament per poder regular de nou l’espai que els darrers dies ha estat d’ús lliure i així donar prioritat a la ciutadania del Prat

divendres, 11 agost, 2023 – 14:15


El Servei del Litoral de la Generalitat ha respost positivament al requeriment que li va presentar l’Ajuntament del Prat contra la resolució que no li permetia regular una de les tres bosses d’aparcament del Centre Municipal de Vela. D’aquesta manera, es restitueix la zona verda, que dona prioritat a les persones del Prat que tenen el distintiu.


L’Ajuntament es va veure obligat fa uns dies a canviar la planificació de l’ordenació de l’aparcament de la platja per evitar possibles sancions. Entre les modificacions, hi havia la de deixar de regular una de les tres bosses d’aparcament situades a la Centre Municipal de Vela, que passava de ser zona verda a ser un aparcament lliure i gratuït per a tothom. El consistori havia presentat al Servei del Litoral, l’ens català que gestiona el domini públic maritimoterrestre, un requeriment contra la resolució que havia emès d’acord amb un informe de Costas y Medio Marino del Estado.


Ara, Servei del Litoral ha donat la raó a l’Ajuntament, que ha restablert la zona verda fins al 31 d’agost. D’aquesta manera, les persones del Prat amb el distintiu corresponent podran fer ús de l’aparcament de forma gratuïta durant tot el dia i les visitants hauran d’abonar la tarifa corresponent si en fan ús entre les 9 h i les 21 h qualsevol dia de la setmana.


Així mateix, el consistori recorda que es pot accedir a la platja amb mitjans alternatius i més sostenibles, com els autobusos PR3 i Platja Express, l’autobús llançadora que circula per tot el passeig de la platja, o la bicicleta, per a la qual es disposa dels serveis de Bicibox i d’aparcament vigilat i gratuït al final del passeig.

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Nit dels Museus

El 18 de maig se celebra en bona part del món el Dia Internacional dels…

2 horas hace

Amazon llevará Las Fiestas Prime Day a Medinaceli antes del Prime Day en julio

Las popularmente conocidas “fiestas de pueblo” son un imprescindible dentro de la cultura española. Así…

16 horas hace

PortAventura Dreams Village acogerá a más de 400 familias al año con nueva inversión de 2,5 millones

La Fundación PortAventura ha inaugurado la ampliación de PortAventura Dreams Village, su proyecto social más…

17 horas hace

Muere ahogado un joven de 23 años mientras colocaba boyas en una playa de Girona

Su compañero, que le esperaba en la embarcación, se ha percatado que estaba pasando algo…

17 horas hace

Grupo Gallo colabora con celíacos para mejorar sus productos sin gluten

Han transcurrido cerca de 10 años desde que Grupo Gallo inició la producción de sus…

17 horas hace

Financial Times sitúa a Santa Ana y Miramar entre las mejores villas de verano

El diario británico 'Financial Times' ha hecho una selección de 5 exclusivas villas privadas que…

18 horas hace

Esta web usa cookies.