Inicio Actualidad Oberta la convocatòria dels Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo

Oberta la convocatòria dels Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo

Esteu aquí

Se celebraran el 30 de març de 2023 a l’auditori del Cèntric i repartiran 9.000 euros entre els projectes empresarials guardonats

dimarts, 31 gener, 2023 – 11:30


Ja es treballa en la preparació de la quinzena edició dels Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo. A finals de gener es va obrir la presentació de candidatures i romandrà oberta fins al 15 de febrer de 2023. Amb el propòsit d’honorar la memòria de Marta Mayordomo, la tinenta d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic que va morir prematurament el desembre de 2020, els premis van adoptar el seu nom a partir de la catorzena edició.

MAS:  El “Parla amb l’alcalde” torna per apropar la veu de la ciutadania al consistori


El concurs està obert a aquells projectes empresarials que han iniciat la seva activitat al Prat de Llobregat (o que prevegin començar-la) i que han dut a terme un pla d’empresa amb el suport de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa (OAE) entre el 16 d’octubre de 2021 i el 15 d’octubre de 2022. L’OAE està ubicada al Centre de Promoció Econòmica i és el servei d’informació i assessorament empresarial de referència de l’Ajuntament.


Els premis tenen una dotació econòmica de 9.000 euros, que es reparteixen en parts iguals entre els tres projectes guardonats. Les categories són premi a la millor idea i/o projecte empresarial, premi a la millor idea i/o projecte empresarial en matèria de comerç i/o turisme i premi a la millor idea i/o projecte empresarial d’economia social i cooperativa.

MAS:  Aquest dissabte, 17 de febrer, nova edició de la discoteca inclusiva del Prat


L’acte final de lliurament se celebrarà el 30 de març de 2023 a l’auditori del Cèntric i comptarà amb una conferència molt inspiradora. Durant la cerimònia, a més de conèixer els premiats, l’alumnat del programa Formació i Inserció de l’Institut Illa dels Banyols rebrà diplomes als millors plans d’empresa del programa Elabora un projecte empresarial i participa al concurs El Prat Emprèn.


Els Premis El Prat Emprèn Marta Mayordomo van néixer el 2007 amb un objectiu clar: difondre l’esperit emprenedor i la innovació del municipi. Després de quinze anys, el balanç és molt satisfactori: més de 445 projectes empresarials han passat pel servei d’informació i assessorament empresarial (l’actual OAE) per presentar la seva candidatura.

MAS:  El Ple impulsa la ZBE per millorar la qualitat de l’aire, que afectarà a partir del setembre del 2024 el 5,5% dels turismes i l’1,5% de les furgonetes que circulen a la ciutat


Presenta la teva sol·licitud a https://seu.elprat.cat/siac/PublicacionTabs.aspx?tab=20&id=11264&t=CS&x=hjk6j1kISONbKRTSQauO1A


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa bici elèctrica compartida metropolitana, AMBici, comença a funcionar al Prat
Artículo siguienteEntra en funcionament l’AMBici, el nou servei de bicicleta compartida de l’àrea metropolitana
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí