El #4Raons a punt per celebrar la seva edició més electrònica i carregada de talent local

Esteu aquí

Tindrà lloc el 22 d’octubre a La Capsa amb un programa de trobades aparentment impossibles

dilluns, 10 octubre, 2022 – 19:15


S’acosta un nou #4Raons – el cicle de concerts comunitaris a la Capsa – i com sempre, no sabem què en sortirà! Barreges impossibles, col·laboracions inèdites entre col·lectius i artistes, jocs musicals participatius… El que podem confirmar és que aquesta és una de les edicions més electròniques, ja que totes les propostes contenen aquest element. D’una banda, la compositora i productora Claraguilar està treballant amb el cor d’adults de L’Escola d’Arts en Viu del Prat, i la barreja de sons sintetitzats amb la cruesa de més de trenta veus en directe promet ser emocionant.


D’altra banda, aquest #4Raons treballa més que mai amb el talent local, i amb l’objectiu de mesclar escenes que comparteixen ciutat però que no solen compartir escenari: el cantant Fermi i els productors Siesta porten dies tancats a un dels bucs d’assaig de la Capsa per crear un espectacle conjunt on es barrejarà l’electrònica més ballable amb el pop més fi, i també amb un toc d’humor. No serà l’única barreja local: el kraut electrònic de Les Eines es fusionarà amb el rock i l’energia de la Nuri i la Vane de Heidi & the Boobies, oferint-nos un concert psicodèlic i inclassificable.


Com a mestre de cerimònies i DJ, el #4Raons torna a comptar amb l’actor i melòman Jordi Vilches, que ja va col·laborar l’any passat amb el grup de Cos i Ball del C.C. Palmira Dòmènech. Si l’any passat Vilches va enamorar i divertir el públic pratenc malgrat les resticcions pandèmiques, aquest any el seu BingoJam promet ser una gran festa plena de ball i sabrosura.


Com sempre, l’objectiu del #4Raons és múltiple: és col·laborar a fons amb un artista de fora del Prat per tal que s’empelti de l’esperit de la ciutat a través d’algun col·lectiu local, però també és enfortir el teixit cultural i social del Prat a través de la música. Ser un espai de trobada on conèixer-nos, reconèixer-nos i celebrar-nos.


Tot això passarà el dissabte 22 d’octubre a partir de les 20:30h (obrirem portes a les 20h). Aconsegueix la teva entrada al següent enllaç!


Us hi esperem!

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Arabia Saudí lidera la conversación sobre una transición energética justa en Riad

Riad fue el epicentro del diálogo mundial al albergar el Foro Económico Mundial (WEF), bajo…

13 horas hace

Más del 60% de los mayores de 55 sin trabajo superan el año en búsqueda de empleo

En el primer trimestre de 2024, casi un 54% de la población activa de más…

13 horas hace

Comelit y

El grupo italiano Comelit ha firmado la adquisición del 98% del capital social de Ingenium…

13 horas hace

César Lanzarote, Son Net, Son Vell, Palacio Arriluce y Corazón entre los mejores hoteles del mundo

'Condé Nast Traveler' ha publicado su 'Hot List' anual con los mejores hoteles del mundo…

14 horas hace

Esta web usa cookies.