La Universitat d’Estiu de les Dones reprèn el seu format habitual

La tretzena edició de la Universitat d’Estiu de les Dones es porta a terme del 4 al 8 de juliol de 2022 al Citilab, amb quatre cursos vinculats a diferents àmbits d’estudi que s’impartiran des de la perspectiva de gènere. Aquesta iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Cornellà i la Universitat de Barcelona recupera el seu format habitual, després de dos anys marcats per les restriccions de la pandèmia, amb sessions presencials durant els matins i amb activitats diverses de caàcter més lúdic a Les Tardes de la Universitat.

L’oferta formativa de la Universitat d’aquest any presenta els següents cursos: “Ecofeminisme per construir futurs”, impartit per Sonia Estradé i Míriam Comet, professores de física de la Universitat de Barcelona; “El llenguatge del desig: reflexions sobre el goig femení”, amb Andrea Pérez, professora de filosofia de la UB; “De Lisístrata al podcast: l’humor i el gènere”, amb la coordinadora Anna Íñigo, periodista de la UB; i “Gènere i salut mental”, amb l’Alba Roca, de la Unitat de Salut Mental Perinatal de l’Hospital Clínic de Barcelona com a responsable. Els quatre cursos estan homologats i emmarcats dins de la programació Els Juliols de la Universitat de Barcelona.

Més informació sobre el contingut de cada curs a la web: www.juliols.ub.edu/cursos-estiu/cornella-de-llobregat

Els quatre cursos tenen activitats pròpies dividides durant els cinc dies que dura el programa, i totes es realitzen al Citilab Cornellà. Aquesta tretzena edició de la Universitat d’Estiu de les Dones s’enceta amb una conferència sobre salut mental a càrrec d’Enriqueta Vidal, presidenta de la societat Salut Mental Catalunya, el dilluns 4 de juliol, a les 11.30 hores.

A més dels cursos, cal mencionar la programació de les tardes, amb activitats més lúdiques que també tenen lloc al Citilab, com ara una classe magistral de dansa del ventre, dilluns 4 de juliol; un taller de Txi Kung, dimarts i dimecres 5 i 6 de juliol; i el concert de la coral del CIRD “Lluna d’Argent”, dijous 7 de juliol.

Programació UED – estiu 2022

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Baix Llobregat: Qué tiempo va a hacer en el puente de mayo

¿Cómo estará el tiempo en Baix Llobregat durante el próximo puente de mayo? Los expertos…

34 mins hace

Gonzalo Sánchez, PwC España: “Una banca sostenible es clave para el desarrollo y bienestar del país”

El presidente de PwC España, Gonzalo Sánchez, manifestó que "los resultados del sector financiero son…

1 día hace

La competencia se intensifica con la botadura de los ac75 en la America’s Cup

Con el NYYC American Magic y el Orient Express Racing a punto de desvelar sus…

1 día hace

Asempleo solicita un acuerdo extenso para la reducción de accidentes laborales

En el marco del Día Internacional de la Seguridad y la Salud en el Trabajo,…

1 día hace

Grupo Albia lidera como la funeraria más valorada en España según el NPS

Grupo Albia ha sido reconocida, un año más, por su excelencia en el acompañamiento a…

1 día hace

Holaluz enfrenta semana crucial con préstamos pendientes

Holaluz cierra una semana crucial con el mercado aún pendiente de la concreción de préstamos…

2 días hace

Esta web usa cookies.