Inicio Actualidad Tota la informació de la festa major de Cornellà, el Corpus 2022

Tota la informació de la festa major de Cornellà, el Corpus 2022

Cornellà tornarà a viure la Festa Major amb la normalitat dels anys previs a la pandèmia i es recuperaran les activitats més emblemàtiques, amb prop de 140 que es concentraran entre el dijous 16 i el diumenge 19.

Als següents enllaços podeu consultar la programació de totes les activitats de la festa major dia a dia a l’agenda municipal i descarregar el programa en pdf. Esteu atents a les notícies de la web i a les xarxes socials per informació actualitzada i al moment!

EL PREGÓ
Serà el dijous 16 de juny, a les 21.15 h, al balcó de l’Ajuntament, a càrrec de Carol Rodríguez, Marina Rodríguez i Eva Murgui, directora, guionista i productora de la pel·lícula Chavalas.

TRADICIÓ I FOLKLORE
Tornen les activitats més emblemàtiques de cultura popular, com el Corndefoc i el correfoc infantil, el Populari, les exhibicions de sevillanes, de sardanes i de castellers.

ACTIVITATS PER A TOTS ELS PÚBLICS
Hi haurà actuacions per a la gent gran i tallers infantils, jocs d’aigua, Toc de Corn, la festa Holi Dolly i de l’escuma, Corncanta, havaneres, cabaret, orquestres, circ… També tindrem activitats esportives, entre les que destaquen el triatló i el Corpusport.

ESPECTACLE PIROMUSICAL DISSABTE
Una de les novetats de aquest any serà l’espectacle piromusical del dissabte 18, a les 23 h, al mirador de la Torre de la Miranda.

ELS JOVES, PROTAGONISTES
S’han incrementat les iniciatives dirigides als joves, amb dos concerts de gran format a plaça Catalunya. El primer serà el divendres 17 amb Ítaca Band, Pole i Bunker i el segon, el diumenge 19 amb el concert de final de Corpus conduït per Tony Aguilar i Adrià Ortega i amb les actuacions de Mahmood, Marlon, Suu, Alfred Garcia, Nerea Rodríguez, Samantha, Carlos Right, Depol, Jennifer Rojo, Levi Díaz i La Trinxera.

40 ESPECTACLES MUSICALS
Entre les orquestres, L’Envelat, el Corncanta, les actuacions a les residències, les actuacions a l’Atlético Minas i els concerts de plaça Catalunya, gaudirem d’una quarantena de propostes musicals. Destaca el concert d’Efecto Mariposa i de La Oreja de Van Gogh, el dissabte 18, a la plaça Catalunya.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCelebrat el Dia Mundial de la Presa de Consciència de l’Abús i Maltractament en la Vellesa
Artículo siguienteL’alcalde Mijoler i el president del Prat Empresarial aborden com impulsar els polígons industrials i l’economia i ocupació locals
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí