Inicio Actualidad Curs sobre la gestió de la salut mental adreçat a persones vinculades...

Curs sobre la gestió de la salut mental adreçat a persones vinculades al voluntariat

El Punt de Voluntariat de Cornellà, en col·laboració amb l’Escola de Formació de la Federació Catalana de Voluntariat Social, organitza un curs acreditat i subvencionat titulat “La presència de la salut mental en el voluntariat social“. El curs està adreçat a persones de més de 16 anys que formen part d’alguna entitat i/o volen participar d’un voluntariat en el nostre municipi.

Està reconegut dins del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya, i es realitzarà en format semi-presencial. Els dies 8, 15 i 22 de juny hi haurà tres sessions de 16.30 a 20.30 hores a l’Oficina Jove de Cornellà (carrer Mossèn Andreu 17) i, a més a més, es posarà en marxa la plataforma Moodle amb els continguts del curs des del 30 de maig al 30 de juny.

 

Si hi esteu interessats, podeu realitzar la inscripció des d’aquest enllaç o també us podeu adreçar al Punt de Voluntariat i Solidaritat per a més informació.

El curs forma part, així mateix, del Cicle de Voluntariat, un campanya del Punt de Voluntariat on es vol reconèixer la gran tasca que desenvolupen les persones voluntàries i donar visibilitat i suport als projectes de voluntariat de Cornellà.

Recentment, la plaça Lluís Companys va acollir una mostra sota el títol ‘Posa-li cara al voluntariat’, amb la participació d’una quinzena d’entitats i altres activitats lúdiques.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí