Inicio Actualidad Curs sobre la gestió de la salut mental adreçat a persones vinculades...

Curs sobre la gestió de la salut mental adreçat a persones vinculades al voluntariat

El Punt de Voluntariat de Cornellà, en col·laboració amb l’Escola de Formació de la Federació Catalana de Voluntariat Social, organitza un curs acreditat i subvencionat titulat “La presència de la salut mental en el voluntariat social“. El curs està adreçat a persones de més de 16 anys que formen part d’alguna entitat i/o volen participar d’un voluntariat en el nostre municipi.

Està reconegut dins del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya, i es realitzarà en format semi-presencial. Els dies 8, 15 i 22 de juny hi haurà tres sessions de 16.30 a 20.30 hores a l’Oficina Jove de Cornellà (carrer Mossèn Andreu 17) i, a més a més, es posarà en marxa la plataforma Moodle amb els continguts del curs des del 30 de maig al 30 de juny.

MAS:  L’Ajuntament realitza més de vint intervencions als arbres malmesos per la darrera tempesta.

 

Si hi esteu interessats, podeu realitzar la inscripció des d’aquest enllaç o també us podeu adreçar al Punt de Voluntariat i Solidaritat per a més informació.

El curs forma part, així mateix, del Cicle de Voluntariat, un campanya del Punt de Voluntariat on es vol reconèixer la gran tasca que desenvolupen les persones voluntàries i donar visibilitat i suport als projectes de voluntariat de Cornellà.

Recentment, la plaça Lluís Companys va acollir una mostra sota el títol ‘Posa-li cara al voluntariat’, amb la participació d’una quinzena d’entitats i altres activitats lúdiques.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament presenta el projecte de reordenació de la plaça de Sant Maurici
Artículo siguienteLa revista Viure+ del mes de maig, ja al carrer
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí