Participació del Punt de Voluntariat a la Festa de la Salut i d’altres informacions d’interès

divendres, 11 març, 2022 – 15:45


El passat 2 d’abril la ciutat del Prat va celebrar, un any més, la Festa de la Salut. El Punt de Voluntariat va estar convidat a participar-hi com un dels agents implicats en la Prescripció Social que enguany és un dels projectes tractors del Pla local de Salut.

La Festa de la salut va resultar ser un èxit de participació. Els ciutadans i ciutadanes del Prat es van implicar activament en els tallers que confeccionaven la Gimcana i van omplir les diferents carpes de la Festa durant el matí i la tarda. Si voleu més informació, podeu seguir el següent enllaç: https://www.elprat.cat/actualitat/noticies/exit-de-la-festa-de-la-salut-i-de-lactivitat-fisica


 


Aprofitem per recordar que ja tenim definit el dia que es farà la Festa del Voluntariat d’aquest 2022. Serà el dia 27 de maig i tot i que encara estem acabant de perfilar alguns aspectes, ja podem avançar que aquest any tornarem a oferir-vos una festa presencial a la Plaça Catalunya on tota la ciutadania del Prat estarà convidada i on agrairem la gran tasca que fan tots els voluntaris que participen en projectes de la nostra ciutat.


Per acabar, volem informar-vos que aquest dijous 14 d’abril i el dilluns 18 d’abril el Punt de Voluntariat romandrà tancat.


 


Podeu consultar tots els projectes de voluntariat que hi ha a la ciutat al següent enllaç. Per a més informació us podeu adreçar els dilluns i els dijous de manera presencial al Punt de Voluntariat situat a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4), enviant un correu electrònic a voluntariat@elprat.cat, o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Arabia Saudí lidera la conversación sobre una transición energética justa en Riad

Riad fue el epicentro del diálogo mundial al albergar el Foro Económico Mundial (WEF), bajo…

25 segundos hace

Más del 60% de los mayores de 55 sin trabajo superan el año en búsqueda de empleo

En el primer trimestre de 2024, casi un 54% de la población activa de más…

18 mins hace

Comelit y

El grupo italiano Comelit ha firmado la adquisición del 98% del capital social de Ingenium…

39 mins hace

César Lanzarote, Son Net, Son Vell, Palacio Arriluce y Corazón entre los mejores hoteles del mundo

'Condé Nast Traveler' ha publicado su 'Hot List' anual con los mejores hoteles del mundo…

1 hora hace

Eleccions al Parlament de Catalunya, el diumenge 12 de maig

Un total de 63.082 electors i electores de Cornellà estan cridats a les urnes per participar…

7 horas hace

Esta web usa cookies.