El carrer Bonestar serà un nou passeig

Una de les obres que es portaran a terme aquest any 2022 a la ciutat serà la remodelació del carrer Bonestar per transformar-lo en un espai exclusiu per a vianants, amb l’objectiu de pacificar-lo i crear una plataforma única, més vegetació i espais de descans. La remodelació afecta al tram comprès entre els carrers Florida i Anoia. Aquest tram es va tancar al trànsit el 2020 arran de la crisi sanitària per oferir més espais per passejar i, dos anys després, aquesta actuació temporal passarà a ser permanent.

Aquesta reforma té una durada prevista de tres mesos i un pressupost de 219.967 euros per part de l’Ajuntament. La voluntat és prioritzar el vianant, oferint espais verds i de lleure a la ciutadania. L’obra consisteix en la construcció d’una plataforma única a tot l’àmbit del projecte i recuperar més de 2.150 metres quadrats per a la població, a més de millorar l’accessibilitat i la confortabilitat de el carrer. Alhora, es millora paisatgísticament l’entorn d’una de les principals vies de connexió a peu entre els barris de la Gavarra i Centre. 

Les obres inclouen també la reorganització de la línia d’aparcament, la millora de l’enllumenat i la col·locació de mobiliari urbà nou. S’ha previst que l’accés a tots tres trams del carrer Bonestar, inclosos en l’àmbit del projecte, sigui de ús exclusiu per a aparcaments privats i, si cal, per a vehicles autoritzats. També s’aprofita l’actuació per a millorar el clavegueram.

SERVEI DE CONSULTES
Durant el temps que durin les obres, l’Ajuntament ha habilitat el correu obresbonestar@aj-cornella.cat per respondre qualsevol consulta que tinguin els veïns i veïnes de la zona sobre el desenvolupament de les actuacions.

Cornellà viu un procés de reurbanització d’alguns espais de la ciutat que s’allargarà  durant els propers mesos i que comportarà un canvi significatiu en alguns carrers, que es recuperen per al ús de les persones i per incrementar el verd urbà

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Baix Llobregat en alerta por una partida de pollo con salmonella que podrías tener en casa

Alerta en Baix Llobregat: Detectan Salmonella en pollo proveniente de España y ordenan su retiro…

1 hora hace

Control económico llega a la Premier League inspirado en LaLiga tras años deficitarios

La Premier League ha votado a favor de establecer reglas de control económico que toparán…

2 días hace

El olivar se convierte en motor del turismo rural en incontables pueblos españoles

El atractivo paisajístico de los olivares en España ha convertido a sus pueblos en un…

2 días hace

Importancia y funciones del auditor en los procesos de reestructuración empresarial

Tras un año y medio en vigor, la nueva ley concursal se vislumbra más adecuada…

2 días hace

Dissabte 4 se celebra el Pratifolk

Esteu aquí El parc del Fondo d’en Peixo tornarà a omplir-se de gralles, gegants, danses…

2 días hace

Es recomana no accedir a la llera del riu per la inundació que han provocat les darreres pluges

Esteu aquíInici » Actualitat » Notícies » Es recomana no accedir a la llera del…

2 días hace

Esta web usa cookies.