Innobaix llença nous programes adreçats a les persones empresàries de la comarca

Esteu aquí

Es tracta de tres formacions de capacitació i acompanyament 100% subvencionades

dilluns, 21 març, 2022 – 11:30


Innobaix, una agència d’innovació i coneixement del Baix Llobregat i l’Hospitalet, ha llençat nous programes de capacitació i acompanyament, adreçats al teixit empresarial de la comarca. Les persones empresàries i emprenedores es poden inscriure de forma gratuïta, atès que les formacions estan 100% subvencionades.


 


El programa de Creixement i Digitalització capacita per entendre què vol dir Transformació Digital dins d’un procés de creixement, activació i actualització de l’empresa i quins factors hi estan implicats. Consta de quatre sessions, més un mentoratge, i s’imparteix del 28 de març al 8 d’abril de 2022 al Citilab de Cornellà de Llobregat. Inscripcions a https://www.innobaix.cat/esdeveniment/creixement-i-digitalitzacio/.


 


El Pla d’acció per a l’emprenedoria està destinat a startups, pimes i organitzacions que disposin d’una idea de negoci que vulguin convertir en un projecte viable. La sessió de presentació tindrà lloc el 20 d’abril de 2022 al Citilab i el programa es desenvoluparà d’abril a novembre en format telemàtic. Inscripcions a https://www.innobaix.cat/esdeveniment/pla-accio-per-a-lemprenedoria/.


 


El darrer programa és Intel·ligència Artificial per a Pimes i es planteja preguntes com aquestes: Per què aplicar IA en els processos de la meva empresa? Quines aplicacions d’IA són les més utilitzades? Tinc les dades necessàries per implementar la IA? Quines passes he de seguir per introduir la IA a la meva empresa? Constarà d’una única sessió, a càrrec de Nacho Ponsin, fundador i CEO d’Alan Quod, que explicarà com millorar els KPI’s de la nostra empresa gràcies a prediccions fetes amb les dades claus del negoci. Tindrà lloc el 6 de maig. Inscripcions a https://www.innobaix.cat/esdeveniment/intelligencia-artificial-per-a-pimes/.

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Arabia Saudí lidera la conversación sobre una transición energética justa en Riad

Riad fue el epicentro del diálogo mundial al albergar el Foro Económico Mundial (WEF), bajo…

10 horas hace

Más del 60% de los mayores de 55 sin trabajo superan el año en búsqueda de empleo

En el primer trimestre de 2024, casi un 54% de la población activa de más…

11 horas hace

Comelit y

El grupo italiano Comelit ha firmado la adquisición del 98% del capital social de Ingenium…

11 horas hace

César Lanzarote, Son Net, Son Vell, Palacio Arriluce y Corazón entre los mejores hoteles del mundo

'Condé Nast Traveler' ha publicado su 'Hot List' anual con los mejores hoteles del mundo…

12 horas hace

Esta web usa cookies.