Reforç de la neteja a la ciutat amb el servei Pam a Pam

L’Ajuntament de Cornellà  ha posat en marxa una campanya de neteja intensiva a tots els barris per reforçar el servei actual i contribuir a la millora de l’espai públic. Es tracta d’un conjunt d’actuacions que es portaran a terme per sectors en què s’ha dividit la ciutat, un de diferent cada setmana, de dilluns a divendres durant el matí. La campanya inclourà la neteja de la calçada, de les voreres, del mobiliari urbà, de pipicans i, en els casos que es consideri convenient, de grafits i altres espais com ara els jocs infantils, façanes, etc. Així mateix, també es portaran a terme treballs de jardineria i pintura en els casos que sigui necessari.

La campanya s’ha iniciat el mes de febrer i s’allargarà tot l’any amb l’objectiu d’arribar a tots els racons de la ciutat.  El dispositiu no suposarà cap cost econòmic addicional, ja que es reorganitzen els efectius, i es complementa amb la neteja ordinària i programada que ja es porta a terme de forma diària.

 

Informació al veïnat

Cada setmana, a cada sector o barri on es faci la neteja integral s’informarà als veïns i veïnes de les actuacions que es desenvoluparan mitjançant un full informatiu, i la Guàrdia Urbana senyalitzarà les zones d’intervenció per a la retirada dels vehicles amb la finalitat de facilitar els treballs. L’objectiu del consistori és evitar la degradació de l’espai públic i lluitar contra l’incivisme.

La neteja viària suposa cada any al consistori una despesa superior als 5 milions d’euros, la conservació i manteniment de jardins i zones verdes, al voltant de 3 milions d’euros més.

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Arabia Saudí lidera la conversación sobre una transición energética justa en Riad

Riad fue el epicentro del diálogo mundial al albergar el Foro Económico Mundial (WEF), bajo…

21 horas hace

Más del 60% de los mayores de 55 sin trabajo superan el año en búsqueda de empleo

En el primer trimestre de 2024, casi un 54% de la población activa de más…

22 horas hace

Comelit y

El grupo italiano Comelit ha firmado la adquisición del 98% del capital social de Ingenium…

22 horas hace

César Lanzarote, Son Net, Son Vell, Palacio Arriluce y Corazón entre los mejores hoteles del mundo

'Condé Nast Traveler' ha publicado su 'Hot List' anual con los mejores hoteles del mundo…

23 horas hace

Esta web usa cookies.