El Carnaval ha arribat de nou a Sant Cosme!

Esteu aquí

El passat Divendres 25 de Febrer el carrer Riu Llobregat, ubicat al barri de Sant Cosme es va omplir de música, colors i disfresses! Prop de 600 persones van participar de la rua de Carnaval de Sant Cosme

dilluns, 28 febrer, 2022 – 12:30


La comunitat educativa, entitats i serveis del barri van sortir al carrer sota el lema “El Prat, el nostre patrimoni” i vam gaudir d’un matí ple de disfresses que s’identifiquen amb la nostra ciutat, inclusiva i per a tothom.


Malgrat les circumstàncies actuals, greument afectades per la crisi derivada dels efectes de la covid19, s’ha volgut celebrar aquest esdeveniment, especialment per l’impacte i la influència comunitària que té aquesta rua i el vincle que genera i ajuda a mantenir entre les escoles del barri i la pròpia comunitat. Tot i així, es va decidir fer alguns canvis en el format i el desenvolupament de la mateixa; reduint el tram de la rua, prescindint de les carrosses i sonoritzant de forma estàtica el tram del recorregut acordat.


El Pla Estratègic de Sant Cosme 2020-2030 contempla com a àmbit d’actuació  el benestar social, la equitat i la cohesió, i es marca, entre altres, l’objectiu de garantir l’accés a la participació i pràctiques a la vida cultural, potenciant l’expressió de la creativitat.


Realitzar aquesta rua comunitària ha permès la participació de diferents grups del barri, com ara les Dones Sàvies o Romí Sastipen, també entitats com Fundesplai i serveis com ara l’SPAI i la participació de gran part de la comunitat educativa del barri; Institut Escola, Escola Jaume Balmes i Llar d’Infants Dumbo.


Agraïm la presencia de les persones participants i de tota la ciutadania que amb la seva presència continua donant vida al Carnaval a Sant Cosme!

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Un repàs pel #4raons de tardor: fusió de ritmes i disciplines artístiques d’allò més inusuals

Esteu aquíInici » Actualitat » Notícies » Un repàs pel #4raons de tardor: fusió de…

8 horas hace

ALERTA FLiRT, una nueva y muy contagiosa variable del Covid podría llegar a Baix Llobregat

¡FLiRT, la nueva variante de COVID-19, que está arrasando en Estados Unidos y que puede…

9 horas hace

Marlons y VICIO llevan el ‘Smash Burgers’ al siguiente nivel en Madrid, convirtiéndola en su epicentro

Madrid se ha convertido en el epicentro de la creciente tendencia de las smash burgers,…

10 horas hace

La 5ª edició de l’Spring Festival omple la Plaça de Catalunya un any més

Esteu aquí Durant la jornada es va poder gaudir d’una vintena d’activitats i actuacions en…

10 horas hace

El abogado del Estado Gonzalo Mairata Corominas se une a Sagardoy Abogados

Sagardoy Abogados anunció este lunes la incorporación como socio de Gonzalo Mairata Corominas (Madrid, 1978),…

10 horas hace

Esta web usa cookies.