Inicio Actualidad Impuls estratègic a l’APP de Seguretat Ciutadana

Impuls estratègic a l’APP de Seguretat Ciutadana

Eismer-Pacto Generacional, l’empresa radicada a Cornellà que ha desenvolupat el sistema M7 Interterritorial de Seguretat Ciutadana i Urbana (APP Seguretat Ciutadana) ha segellat una aliança estratègica amb l’empresa tecnològica Siemens, líder a nivell mundial en automatització, mobilitat i digitalització.

Les dues empreses cooperen des de 2018 i la consolidació de l’aplicació ha accelerat la signatura d’aquest acord per reforçar les possibilitats de l’ecosistema integrant els programaris de gestió d’accessos, SiPass i de vigilància, Siveillance, sota els estàndards de ciberseguretat més alts. L’objectiu primordial és consolidar el sistema M7 Citizen Security i donar suport a la seva expansió.

Llegir la nota de premsa

El sistema de seguretat M7 per a Smart cities es va experimentar i implantar per primer lloc a la ciutat de Cornellà, a través de l’aplicació per a telèfons intel·ligents adreçada a la ciutadania i altres elements tecnològics. El resultat ha estat més que positiu, i ara ja compta amb 17 municipis de Barcelona integrats, més de 100.000 usuaris i més de 3.500 infraestructures al seu ecosistema.

READ  Es reactiva l'avís preventiu per contaminació de PM10 (27/1/2022)

L’èxit obtingut amb aquesta ambiciosa iniciativa ciutadana els ha impulsat a crear aquesta aliança amb Siemens per reforçar la iniciativa i difondre-la de manera global, aprofitant també els avantatges que ofereix la tecnologia capdavantera de Siemens. A més, aquesta empresa té un centre de producció a Cornellà en funcionament des de l’any 1910, que se centra actualment en el material ferroviari.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorPrimers projectes acabats dels pressupostos participatius
Artículo siguienteTorna el #carnavaldelprat amb el Galepis com a Rei del Carnaval
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí