Nous horaris i condicions a l’Hospital de Bellvitge

Esteu aquí

A partir d’avui 14 de febrer es torna a permetre l’entrada d’una persona acompanyant en àrees no covid, de 13 a 15 h

dilluns, 14 febrer, 2022 – 13:00


La progressiva millora de la situació epidemiològica els darrers dies permet recuperar l’accés d’una persona acompanyant durant l’ingrés a Hospitalització, Unitats de Crítics i Semicrítics a les àrees no covid. Els/les pacients ingressats/ades a les àrees no covid podran rebre una persona acompanyant cada dia, de dilluns a diumenge, entre les 13 i les 15 h. Per tal de garantir les mesures de protecció davant el SARS-CoV-2, és recomanable que sigui la mateixa persona acompanyant cada dia. Aquest horari també serà vàlid per a la Unitat de Semicrítics.


A la Unitat de Cures Intensives, l’horari de visites serà de 13.30 h a 15 h, tot i que en casos excepcionals i de forma pactada entre l’equip mèdic i les famílies es podrà flexibilitzar aquest horari. En la Reanimació Post Quirúrgica (RPQ) l’horari d’accés de la persona familiar/acompanyant, serà de 19 a 20 h. Excepcionalment, a petició de la família, es permetrà prolongar el temps de visita en el cas del pacients que tenen la targeta CUIDA’m i els/les menors d’edat. D’altra banda, l’accés d’un/a acompanyant a l’Àrea Ambulatòria (Consultes Externes), Gabinets i Urgències es mantindrà com fins ara. A l’àrea covid, com a norma general continuarà sense estar permès l’accés a familiars. Excepcionalment, a petició de la família, i prèvia valoració de l’equip assistencial, es permetrà l’accés d’un/a acompanyant en situacions específiques com ara els/les pacients amb la targeta CUIDA’m o els/les menors d’edat. Es recorda la importància que totes les visites mantinguin les mesures de seguretat durant la seva estada al centre, especialment pel que fa a la mascareta, que s’haurà de mantenir correctament posada en tot moment, tant fora com a dintre de les habitacions. 

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Arabia Saudí lidera la conversación sobre una transición energética justa en Riad

Riad fue el epicentro del diálogo mundial al albergar el Foro Económico Mundial (WEF), bajo…

3 días hace

Más del 60% de los mayores de 55 sin trabajo superan el año en búsqueda de empleo

En el primer trimestre de 2024, casi un 54% de la población activa de más…

3 días hace

Comelit y

El grupo italiano Comelit ha firmado la adquisición del 98% del capital social de Ingenium…

3 días hace

César Lanzarote, Son Net, Son Vell, Palacio Arriluce y Corazón entre los mejores hoteles del mundo

'Condé Nast Traveler' ha publicado su 'Hot List' anual con los mejores hoteles del mundo…

3 días hace

Esta web usa cookies.