Forma’t al Citilab: en competències digitals, robòtica i electrònica, o programació d’aplicacions

El 2022 ha començat al Citilab amb l’inici de diverses opcions de formació de caràcter quadrimestral. Per exemple, cursos per impulsar el desenvolupament i la millora de les competències digitals i promoure el trencament de la bretxa digital entre la ciutadania, així com les formacions d’introducció i aprenentatge de robòtica, programació i electrònica creativa per a totes aquelles persones interessades en coneixements més especialitzats.

Les següents formacions especialitzades tenen una durada de quatre mesos, començant al mes de febrer i concloent al juny:

Programació d’aplicacions mòbils amb AppInventor (en línia)

Cursos en matèria TIC per desenvolupar les competències digitals

El Citilab també té opcions per assolir competències digitals bàsiques i aprendre a utilitzar els recursos que ofereixen les tecnologies. Inicia’t és una formació bàsica que permetrà a l’usuari aprendre a fer ús de l’ordinador i dels dispositius mòbils, navegar, trobar informació, ús del correu electrònic… Consulta i practica és un servei de suport i consulta en matèria TIC, un espai en el qual totes les persones que tinguin dubtes, vulguin practicar o necessitin suport en l’àmbit digital puguin comptar amb l’ajuda del personal de l’Opensurf del Citilab. Són formacions gratuïtes (només cal el carnet de Citilaber).

Consulta i practica (presencial)

Consulta i practica (en línia)

Per a realitzar la inscripció a les formacions o fer una reserva de cita per al servei de suport TIC  cal enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognomsany de naixement i municipi de residència de la persona que s’inscriu, deixant també un telèfon de contacte i indicant en quina formació vol participar així com l’horari o la convocatòria, si és que s’oferten diverses opcions. 

Totes les persones que no disposin de coneixements TIC o mitjans digitals per a fer la reserva de la cita prèvia seguint aquest procés telemàtic, poden dirigir-se a la recepció del Citilab o trucar al 93 551 06 60 en l’horari d’obertura del centre: de dilluns a divendres, de 8 a 20 hores, exceptuant els dies festius.

https://www.citilab.eu

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Arabia Saudí lidera la conversación sobre una transición energética justa en Riad

Riad fue el epicentro del diálogo mundial al albergar el Foro Económico Mundial (WEF), bajo…

2 días hace

Más del 60% de los mayores de 55 sin trabajo superan el año en búsqueda de empleo

En el primer trimestre de 2024, casi un 54% de la población activa de más…

2 días hace

Comelit y

El grupo italiano Comelit ha firmado la adquisición del 98% del capital social de Ingenium…

2 días hace

César Lanzarote, Son Net, Son Vell, Palacio Arriluce y Corazón entre los mejores hoteles del mundo

'Condé Nast Traveler' ha publicado su 'Hot List' anual con los mejores hoteles del mundo…

2 días hace

Esta web usa cookies.