Inicio Actualidad Ja et pots apuntar al Concurs de Comparses del Carnaval 2022

Ja et pots apuntar al Concurs de Comparses del Carnaval 2022

Del dilluns 24 de gener al divendres 11 de febrer (ambdós inclosos), tots aquells grups i col·lectius que ho vulguin poden realitzar la inscripció per a participar al gran cercavila i Concurs de Comparses del Carnaval 2022 a Cornellà de Llobregat.

Per tal de dur-la a terme, heu de presentar el full d’inscripció (que trobareu adjunt en aquesta mateix pàgina) per via telemàtica a la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Cornellà (cal seleccionar “Instància genèrica” a la pàgina inicial). També caldrà indicar les dades de les persones que formaran part de la comparsa al segon document que adjuntem.

Tal i com marca la normativa, en certs casos, caldrà acompanyar la sol·licitud de més documentació, per la qual cosa és convenient consultar-la atentament o, en cas de dubte, consultar al departament de Cultura de l’Ajuntament de Cornellà.

El Concurs de Comparses del Carnaval començarà el dissabte 26 de febrer a les 18:00 hores, al carrer Bonestar (a l’alçada de la plaça de Catalunya). Les comparses recorreran l’avinguda de Sant Ildefons, l’avinguda República Argentina, i carrer Mossèn Andreu fins a la plaça de Catalunya, on tindrà lloc el fi de festa i el lliurament de premis.

Documentació:

Consulta al departament de Cultura

MAS:  Dimarts 15 de febrer, presentació del llibre “Implica’t amb les ODS” a càrrec de Sindicalistes Solidaris

- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament destina gairebé 8 milions d’euros per millorar l’espai públic i la qualitat de vida de les persones en el pressupost per a 2022
Artículo siguienteAvui comencen les classes a la nova Escola Municipal de Música a Can Bagaria
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí