Inicio Actualidad El Prat participa en un estudi sobre adaptació al canvi climàtic del...

El Prat participa en un estudi sobre adaptació al canvi climàtic del territori

Esteu aquí

L’equip de recerca, format per investigadors i investigadores de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona, ha comptat amb dades i suport tècnic del consistori per ajudar a completar la investigació.

dilluns, 13 desembre, 2021 – 14:00


L’àrea d’Acció Ambiental i Energia de l’ajuntament ha donat suport, a través d’entrevistes i grups de treball, a una investigació que s’ha posat en marxa a través d’un projecte de transferència de coneixement de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona sobre la capacitat d’adaptació local al canvi climàtic de la nostra ciutat. Concretament, s’ha estudiat la inundació fluvial i marina en el context d’impactes accelerats, la dimensió legal de la planificació territorial i com la ciutat, a través dels seus agents, s’ha adaptat a les conseqüències del canvi climàtic.

READ  Nit de Reis a Cornellà, tot a punt per rebre a Ses Majestats


Ara, un cop finalitzada la cerca, es presentarà una jornada que es podrà seguir, de forma virtual, dimecres 15 de desembre  a les 18 h (cal inscripció prèvia gratuïta). L’acte anirà a càrrec del Dr. Eduard Ariza, del Departament de Geografia de la UAB, la Dra. Deisiane Delfino, i els Dr. Xavier Garcia i Dr. Raúl Márquez, del Departament d’Antropologia Social de la UB. En acabar, es podran fer preguntes i s’obrirà un debat per aquelles persones que hi vulguin intervenir.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl mes de desembre dona pas a les activitats tradicionals de Nadal
Artículo siguienteGairebé un centenar d’entitats participaran a la 19a Mostra d’Entitats
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí