Inicio Actualidad Torna la revista de la gent gran del Prat: “Viure+”

Torna la revista de la gent gran del Prat: “Viure+”

Esteu aquí

Una publicació elaborada i destinada a les persones grans del municipi, amb continguts diversos

divendres, 10 desembre, 2021 – 14:00


Aquest mes de desembre torna la revista Viure+, una publicació gratuïta de i per  la gent gran de la ciutat amb continguts del seu interès.  


“Viure+” està creada i dirigida per la comissió de comunicació del Consell de la Gent Gran i formada per gent gran voluntària del Prat. La comissió ha triat i elaborat els continguts i ha aportat idees en el disseny de la revista.


La publicació té 16 pàgines i en ella es poden trobar diverses seccions. Entre elles hi ha una bústia d’opinió on les persones lectores hi podran dir la seva i també una editorial. A més, hi ha una secció de notícies en format gràfic i un reportatge en el que es tractarà un tema d’actualitat en profunditat.

MAS:  Jornades de portes obertes a les escoles bressol de cara a la preinscripció


Una de les seccions principals és la de l’entrevista, que descobrirà persones rellevants del Prat, sempre en relació a la gent gran. El protagonista d’aquesta primera revista serà l’Alcalde, Lluís Mijoler.


També hi ha diferents apartats dedicats a la salut, l’oci i la cultura, així com una secció de passatemps pensats per l’estimulació cognitiva de les persones lectores.


“Viure+” tindrà una periodicitat semestral i ja està arribant a les cases de les persones grans del municipi. També es pot llegir en format digital al següent enllaç.


Per a més informació us podeu adreçar al Punt d’Informació de la Gent Gran a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4), al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600 o al correu gentgran@elprat.cat

MAS:  La ciutat ja té un mapa energètic


- Te recomendamos -
Artículo anteriorNou horari de visites a l’Hospital de Bellvitge
Artículo siguienteEl Prat en comú i el PSC revisen i adapten el seu acord de govern municipal per encarar els reptes del final del mandat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí