Inicio Actualidad Festa Jove de l’Esport aquest divendres a la plaça d’Europa

Festa Jove de l’Esport aquest divendres a la plaça d’Europa

L’Ajuntament de Cornellà organitza aquest divendres 26 de novembre una tarda d’activitats esportives per a joves de 12 a 21 anys, on es podrà participar lliurement i sense inscripció prèvia. La Festa Jove de l’Esport es realitzarà a la plaça d’Europa, entre les 17.00 i les 20.00 hores, i es podrà jugar a voleibol, bàsquet 3×3 i també tennis taula. Tot el material està inclòs, els i les participants només han de venir amb roba i calçat esportiu, i moltes ganes de gaudir de la jornada.

Les activitats estaran amenitzades pel DJ @genecuee, hi haurà fruita i aigua per als participants, i un punt d’informació sobre drogodependències, a càrrec del Servei Vibra de Cornellà (Servei de prevenció de Drogodependències de la mancomunitat de la Fontsanta), que també donarà informació sobre l’excés de begudes energètiques.

MAS:  Les renovacions de l’Avinguda del Canal i del passeig de Ramon Codina doten el Prat de nous espais verds i per a vianants

La Festa està organitzada pel departament d’Esports municipal amb la col·laboració del departament de Joventut.

Més informació

 @esportscornella | @cornellajove


- Te recomendamos -
Artículo anteriorS’inaugura una exposició fotogràfica per commemorar el centenari del Mercat Municipal
Artículo siguienteSegon cap de setmana del Festival de Música De Prop 2021
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí