Inicio Actualidad El Prat i el seu barri de Sant Cosme diuen prou a...

El Prat i el seu barri de Sant Cosme diuen prou a les violències masclistes amb una nova edició del “Clic per les dones”

Esteu aquí

Pel 25N el “Clic per les Dones” es reforça amb la creació d’un mural comunitari reivindicatiu a l’Equipament Cívic Delta ubicat al barri de Sant Cosme.

Imatge d’edició anterior

dijous, 18 novembre, 2021 – 13:15


Un any més, les entitats, institucions i ciutadania del barri de Sant Cosme organitzen l’activitat ”Fem un Clic per les Dones”, acte emmarcat dins el Cicle Internacional contra la Violència envers les Dones que consisteix en una fotografia de grup on es convida a totes les persones del Prat que volen dir prou a les violències masclistes.


Aquest novembre 2021 a aquesta activitat reivindicativa s’hi afegeix la creació d’un mural comunitari reivindicatiu del 25N. Aquest mural, proposta de diverses entitats del barri, que dirigirà l’artista Iris Serrano amb el suport de l’Associació Samarretica, es farà de manera cooperativa prèviament al 25 de novembre a una de les façanes de l’Equipament El Prat de Llobregat- Delta de la Generalitat de Catalunya i preveu la col.laboració tant de veïns i veïnes del barri com de joves d’alumnes dels centres educatius.


El mural comunitari i la commemoració del 25N, encaixen amb els objectius i en les prioritats de treball conjunt establertes entre l’Ajuntament del Prat de Llobregat i la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya per desenvolupar diverses línies del Pla Estratègic de Sant Cosme, i anar reforçant el paper d’espai sociocomunitari de referència que es planteja que tingui l’Equipament Cívic Delta.


Enguany doncs la 12a edició de l’activitat “Fem un clic per les dones” tindrà un format encara més reivindicatiu i per això des de les entitats i institucions del barri de Sant Cosme es fa una crida a totes les persones del Prat a venir i participar, fent-se un foto i donant la cara contra les violències masclistes el proper dijous 25 de novembre a les 13:00 hores davant de l’Equipament Cívic Delta del Prat de Llobregat.


Programa d’activitats #25N


Podeu consultar el programa d’activitats del 25N al següent enllaç

Artículo anteriorCornellà celebra el Dia Internacional de la Infància amb una crida a la protecció del medi ambient
Artículo siguienteDisponibles els dos primers podcasts de “Girem al món”, el programa de cooperació de les entitats i la comunitat educativa
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.