Afectacions de trànsit per la 3a Cursa Solidària

Esteu aquí

Diumenge, entre les 11 h i les 13 h es tallarà al trànsit l’avinguda d’Apel·les mestres, el carrer de Frederica Montseny, l’Avinguda Verge de Montserrat, la carretera de la Marina i l’avinguda del Remolar.

divendres, 12 novembre, 2021 – 11:30


Diumenge tindrà lloc a la nostra ciutat la 3a Cursa Solidària contra el càncer infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu, organitzada pel Rotary Club, en col·laboració amb l’Ajuntament del Prat. A causa d’aquest esdeveniment, es tallaran diferents vials de la ciutat per garantir el seu correcte desenvolupament. Es veuran afectats els següents carrers: l’avinguda d’Apel·les mestres, el carrer de Frederica Montseny, l’Avinguda Verge de Montserrat, la carretera de la Marina i l’avinguda del Remolar.


També hi haurà afectacions als serveis d’autobusos de la ciutat entre les 11 h i les 13 h:


En els casos de la L10 i L78, s’anul·len les parades de les avingudes de Verge de Montserrat i Apel·les Mestres. El recorregut alternatiu passarà pel carrer de Maragall (Enric Borràs en sentit contrari), els carrers de les Moreres fins a Pablo Neruda i finalment continuaran el seu recorregut direcció Sant Cosme per l’avinguda d’Onze de Setembre. En el cas de la L78, n’hi haurà una perllongació del recorregut fins a l’estació de Rodalies en ambdós sentits a través de l’avinguda de Josep Anselm Clavé.


Pel que fa a les línies PR1 i PR3, seguirà el mateix recorregut alternatiu de les anteriors, però circularà pel carrer de Lleida (igual que farà la línia 65) i no per l’Onze de Setembre. Hi haurà també una petita modificació de recorregut a l’avinguda Remolar que es realitzarà per l’avinguda Pompeu Fabra.


Encara us podeu inscriure!


A hores d’ara, ja no és possible realitzar la inscripció via web, però dissabte i diumenge es podrà fer de forma presencial al CEM Sagnier. Dissabte, entre les 10 i 14 h i les 17 h i 20 h, i diumenge, el mateix dia de la cursa, de 9 a 10 h.

Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Isabel Díaz Ayuso se posiciona como la política más destacada en España, muestra un estudio

La presidenta de la Comunidad de Madrid es la dirigente autonómica más reconocida en España,…

9 horas hace

Focus Group Logística-Mobilitat

dijous, 2 maig, 2024 - 14:00 El laboratori de logística i mobilitat del Prat…

15 horas hace

Baix Llobregat en alerta por una partida de pollo con salmonella que podrías tener en casa

Alerta en Baix Llobregat: Detectan Salmonella en pollo proveniente de España y ordenan su retiro…

18 horas hace

L’Elena Grueso enregistra el seu treball final de grau “Génesis”

Esteu aquí Un acompanyament de La Capsa dijous, 2 maig, 2024 - 17:00 El…

19 horas hace

TFG de l’Elena Grueso – “Gata Cattana: com continuar el seu llegat”

Esteu aquí Un acompanyament de La Capsa. Com cada any el dispositiu d’acompanyament als…

19 horas hace

Esta web usa cookies.