Inicio Actualidad Segona fase de les obres de reurbanització de l’avinguda de Pablo Picasso

Segona fase de les obres de reurbanització de l’avinguda de Pablo Picasso

La segona quinzena de novembre començaran les obres de la segona fase de reurbanització de l’avinguda de Pablo Picasso, que té com a objectiu la pacificació del trànsit i la implantació de nous elements urbans sostenibles per oferir comoditat i millor accessibilitat als veïns i veïnes de la zona. L’actuació dona continuïtat a les actuacions del carrer en la primera fase, que es va executar entre 2018 i 2019.

El tram que es millora és el comprès entre el carrer de Salvador Dalí i l’avinguda del Maresme. L’obra contempla l’ampliació i arranjament de les voreres del costat oest, fins a arribar als 4,45 metres d’amplada, per crear més espai de pas per als vianants. Es plantaran nous arbres i plantes arbustives als escocells. A més, s’afegirà una nova franja de paviment drenant que actuarà com a nexe d’unió entre els escocells. També s’aprofitarà l’obra per renovar la il·luminació (amb la incorporació de fanals intel·ligents i sostenibles), la senyalització, el mobiliari urbà, els contenidors d’escombraries i el clavegueram, per crear una zona còmoda i agradable. 

L’obra no afectarà la mobilitat ni els sentits de circulació, té un cost de 647.414 euros i una durada aproximada de 6 mesos.

Descarrega el pdf informatiu

Objectius del projecte
• Prioritzar els vianants en tot l’entorn
• Renaturalitzar i millorar la qualitat de l’espai públic
• Ampliar voreres i radis de gir
• Destinar un carril de circulació exclusiu per autobusos i bicicletes

Aspectes ambientals
• Pacificar el trànsit i disminuir el soroll
• Nou arbrat i arbustiva d’espècies autòctones
• Nova il·luminació LED amb criteris d’eficiència energètica
• Nous sistemes de reg automàtic

Artículo anteriorInscripcions per formar part dels col·laboradors i col·laboradores del Campament Oriental
Artículo siguienteJa es poden presentar les candidatures per ser Patge Reial
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.