Inicio Actualidad La Digigresca ja té dia i hora

La Digigresca ja té dia i hora

Esteu aquí

Gairebé una cinquantena de joves han participat en la definició de la Digigresca

dilluns, 8 novembre, 2021 – 14:15


El passat divendres 5 de novembre es va tancar la primera fase de definició de la Digigresca, un projecte que pretén retre homenatge a totes les persones voluntàries de la ciutat i alhora apropar a la gent jove del Prat al voluntariat, amb la creació conjunta d’un joc en línia.


La primera fase va ser una enquesta de participació per donar forma a la Digigresca i on les i els joves podien decidir quin era el format i contingut idoni de la Digigresca.


Un cop estretes les dades de l’enquesta, la opció més votada va ser fer una jornada de trobada durant un cap de setmana on totes les persones assistents poguessin dur a terme diferents aspectes de creació, programació, testatge, etc…

MAS:  Tret de sortida a la programació del 25N, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les Dones


Per tant, la Digigresca se celebrarà el proper dissabte 20 de novembre de 10 a 18 h en el Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa.


Tots aquelles persones, a partir dels 14 anys, que vulguin participar es poden inscriure a través del següent enllaç o a online.elprat.cat


Es tracta d’una activitat gratuïta i no es necessiten coneixements previs.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorJa es poden presentar les candidatures per ser Patge Reial
Artículo siguienteLluís Mijoler, a l’acte d’inici del 50è aniversari de l’Hospital de Bellvitge: “disposem d’un hospital de proximitat que alhora és a l’avantguarda mundial en molts camps”
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí