Inicio Actualidad Inscripcions per formar part dels col·laboradors i col·laboradores del Campament Oriental

Inscripcions per formar part dels col·laboradors i col·laboradores del Campament Oriental

Estem a novembre, però ja s’acosten els preparatius a celebrar la propera Nit de Reis 2022 a Cornellà de Llobregat. El Mag Maginet, des del seu laboratori a la Torre de la Miranda, s’ha dedicat a estudiar els estels per traçar el millor itinerari perquè Melcior, Gaspar i Baltasar arribin a la ciutat.

Com cada any, el Mag serà al Campament Oriental per rebre als més petits de la ciutat i explicar-los les seves investigacions i de quina manera caldrà indicar el lloc d’arribada als Reis. Desenes de joves de la ciutat col·laboren amb el Maginet durant aquests dies, amb molta cura i afecte com a patges perquè els nens i nenes s’impregnin al màxim de l’esperit del Nadal. És un moment viscut amb il·lusió, misteri i moltes ganes pels infants de Cornellà, però també per tota la ciutadania.

Aquesta setmana s’obre el termini per inscriure’s com a col·laborador/a del Campament. Les inscripcions es podran fer entre el dilluns 8 de novembre a les 16.15 h. i el divendres 12 de novembre a les 21.00 hores.

Els passos a seguir per a realitzar la inscripció són:

  1. Omplir el formulari adjunt.
  2. Descarregar i omplir la còpia digital Autorització a l’Administració pública per a l’accés a les Dades del Registre Central de Delinqüents Sexuals: https://bit.ly/3pB2YOP
  3. Majors d’edat: còpia digital del DNI // Menors d’edat (cal tenir més de 14 anys): còpia digital del DNI i del DNI del tutor/a legal, mare o pare
  4. Enviar tota aquesta documentació al següent correu electrònic: puntvolisol@gmail.com

El Campament Oriental d’aquest any es realitzarà en dos torns, el primer els dies 28, 29, 30 de desembre; i el segon els dies 1, 2, 3 i 4 de gener. El dia 5 de gener, durant la cavalcada, hi estaran convocats els dos torns.

Formulari d’inscripció


Més informació: Punt de Voluntariat i Solidaritat de Cornellà

    93 376 28 00
iconfinder-mail_183573.png puntvolisol@gmail.com
Whatsapp: 630 825 811
Facebook: @punt.voluntariatsolidaritat
Twitter: @puntvolisol
Instagram: @puntvoluntariatcornella

Artículo anteriorL’Oficina Tècnica Laboral facilita la inserció laboral de persones afectades per un transtorn mental
Artículo siguienteSegona fase de les obres de reurbanització de l’avinguda de Pablo Picasso
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.