Inicio Actualidad Renfe licita les obres de construcció d’un nou accés a l’estació de...

Renfe licita les obres de construcció d’un nou accés a l’estació de Cornellà

Renfe ha obert durant el mes d’octubre el procés de licitació de les obres de construcció d’un nou edicle a la part nord de l’estació de Rodalies de Cornellà. Aquestes actuacions comptaran amb un pressupost de 215.126,37€ que facilitaran l’ús dels serveis de l’estació de Rodalies de manera pràctica, funcional i totalment accessible per als usuaris, afegint a la part nord un espai amb la capacitat de poder albergar un control d’accés, màquines autovenda i servei d’informació al viatger. 

La licitació oberta a les empreses interessades és el primer pas per iniciar les obres. Després de ser valorades tècnica i econòmicament, s’adjudicaran a la que correspongui, per posteriorment fixar el calendari definitiu de les obres, que s’estima que durarien quatre mesos i mig. L’actuació es fa en el marc del Pla d’Estacions de rodalia de Barcelona.

Nota de premsa (Renfe)

Artículo anteriorEl Prat també demana compensacions al món local per la pèrdua d’ingressos que implica no poder liquidar “l’impost de la plusvàlua”
Artículo siguienteLes activitats de Ciutats Defensores dels Drets Humans continuen durant el mes de novembre
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.