Inicio Actualidad Les activitats de Ciutats Defensores dels Drets Humans continuen durant el mes...

Les activitats de Ciutats Defensores dels Drets Humans continuen durant el mes de novembre

Esteu aquí

Actualment el programa d’activitats travessa el seu equador

dijous, 4 novembre, 2021 – 12:30


Durant aquest mes de novembre continuen les activitats programades en el marc de la XI edició de les Jornades Ciutats Defensores dels Drets Humans.


Projecte que organitza el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, la Comissió d’Ajuda al Refugiat, l’Institut de Drets Humans de Catalunya i l’Institut Català Internacional de la Pau i que pretén visibilitzar la feina de diferents persones en la seva lluita per la defensa del Drets Humans arreu del món.

MAS:  Inaugurada l'Aula de Benestar Animal del segon semestre


Novembre


Algunes de les activitats estan adreçades als centres docents i són d’accés limitat a l’alumnat i el professorat del Prat. Però també hi ha programades dues xerrades obertes a la ciutadania en general i per a les quals no fa falta inscripció prèvia per participar-hi.


En concret el dia 9 de novembre a les 18 h, es durà a terme la xerrada de Margarita Pineda que tractarà sobre la seva defensa de la terra i la protecció de les minories ètniques d’Hondures.


El dimecres 17 de novembre, també a les 18 h, serà el torn de l’Amaru Ruiz, defensor de la biodiversitat i dels drets de les famílies camperoles i indígenes a Nicaragua.

MAS:  S'obre el termini per presentar sol·licituds per a les parcel·les dels horts municipals de Can Mercader i de Sant Ildefons


Octubre


Durant el mes d’octubre, s’han dut a terme altres conferències que ja es poden visualitzar al Youtube de Ciutats Defensores:


- Te recomendamos -
Artículo anteriorRenfe licita les obres de construcció d’un nou accés a l’estació de Cornellà
Artículo siguienteEl Prat, àrea de mercat d’habitatge tens de forma oficial
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí