Cursos d’informàtica i ús de les noves tecnologies a la biblioteca de Sant Ildefons

Durant els mesos de novembre i desembre la Xarxa de Biblioteques de Cornellà ofereix diversos cursos sobre informàtica i ús de noves tecnologies adreçats a totes aquelles persones que vulguin familiaritzar-se amb aquestes noves eines. Es podran seguir tallers d’iniciació a internet, de gestió d’arxius, de textos,  d’instagram, twitter, telèfons mòbils, gestió de textos, entre d’altres. Podeu consultar tots els cursos i horaris a la web de les biblioteques:

https://biblioteques.cornella.cat/tallers-d-informatica-i-tic/

Els tallers s’adrecen a aquelles persones que volen guanyar autonomia amb els ordinadors, per poder fer gestions i cerques per Internet, millorar les seves capacitats en la recerca de feina i fer un bon ús de les possibilitats dels telèfons intel·ligents i de les xarxes socials. L’únic requisit és tenir el carnet d’usuari de la Xarxa de Biblioteques. Totes les sessions són presencials i es duran a terme a l’Espai Multimèdia de la Biblioteca Sant Ildefons.

Per participar-hi, cal inscriure’s a través del formulari en línia que trobareu associat a cada curs o bé podeu contactar amb la Biblioteca Sant Ildefons. S’ha de fer una sol·licitud per a cadascun dels cursos que siguin del vostre interès. La formació corre a càrrec de Mithra, una entitat sense ànim de lucre dedicada a la promoció de l’ús social de les  noves tecnologies, avalada per més de vint anys d’experiència.

 


INICIACIÓ A INTERNET I ORDINADOR (4 sessions de 2 hores)
DIES: Dimarts 2, 9, 16 i 23 de novembre
HORARI: 10.00 h a 12.00 h
Aprèn a reconèixer els components del maquinari i els programes més utilitzats. Es farà una descripció dels principals elements dels sistemes operatius, ús de finestres i programari bàsic, així com explicacions sobre navegació i recerca per Internet.

Inscripcions

 

GESTIÓ D’ARXIUS (1 sessió de 3 hores)
DIA: Dimecres 3 de novembre
HORARI: 17.00 h a 20.00 h
Aprèn a utilitzar carpetes, arxius i altres eines. Treball amb fitxers digitals per conèixer què són, com identificar-los, quin és el seu pes, com organitzar-los i de quins suports d’emmagatzematge disposem.

Inscripcions

 

TEXTOS AMB ORDINADOR (2 sessions de 3 hores)
DIES: Dilluns 8 i dimecres 10 de novembre
HORARI: 17.00 h a 20.00 h
Aprèn a utilitzar els processadors de textos de forma bàsica. Utilitza els formats de text, paràgraf i imatges per a millorar les teves presentacions.

Inscripcions

 

SMARTPHONE PER A GENT GRAN (4 sessions de 3 hores)
DIES: Dilluns 15, dimecres 17, dilluns 22 i dimecres 24 de novembre
HORARI: 17.00 h a 20.00 h
Coneix les possibilitats i avantatges de tenir un telèfon mòbil intel·ligent. Aprèn els tipus d’aplicacions que existeixen i com gestionar-les. Utilitza les aplicacions de missatgeria com “WhatsApp” i de correu electrònic.

Inscripcions

 

ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA (2 sessions de 3 hores)
DIES: Dilluns 29 de novembre i dimecres 1 de desembre
HORARI: 17.00 h a 20.00 h
Aprèn a fer tràmits amb les administracions: demanar cita prèvia al SEPE, inscripció com a demandant d’ocupació al SOC o sol·licitar informes a la Seguretat Social.

Inscripcions

 

CERCA DE FEINA A INTERNET (3 sessions de 2 hores)
DIES: Dimarts 30 de novembre, dimarts 14 i 21 de desembre
HORARI: 10.00 h a 12.00 h
Recursos online per la recerca de feina. Aprèn a crear un perfil professional en les principals webs de cerca d’ocupació.

Inscripcions

 

“LA MEVA SALUT” AMB SMARTPHONE (1 sessió de 3 hores)
DIA: Dilluns 13 de desembre
HORARI: 17.00 h a 20.00 h
Aprèn a utilitzar l’aplicació de “La Meva Salut” amb el teu mòbil. Dóna’t d’alta i gestiona el teu espai de salut. Podràs obtenir informació de la teva medicació i sobre la teva història clínica.

Inscripcions

 

TWITTER (1 sessió de 3 hores)
DIA: Dimecres 15 de desembre
HORARI: 17.00 h a 20.00 h
Coneixerem aquesta xarxa social que ens serveix per a informar-nos sobre notícies d’actualitat i els temes del nostre interès. També podràs participar i fer pública la teva opinió.

Inscripcions

 

INSTAGRAM (1 sessió de 3 hores)
DIA: Dilluns 20 de desembre
HORARI: 17.00 h a 20.00 h
Instagram és la xarxa social que basa la seva comunicació en la fotografia. Permet compartir les teves creacions i veure les dels altres. També és una manera d’estar en contacte amb els teus amics i familiars, conèixer gent nova o seguir la informació que publiquen alguns medis de comunicació, entitats, personatges públics i altres usuaris.

Inscripcions


Redacción

Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

Entradas recientes

Arabia Saudí lidera la conversación sobre una transición energética justa en Riad

Riad fue el epicentro del diálogo mundial al albergar el Foro Económico Mundial (WEF), bajo…

2 días hace

Más del 60% de los mayores de 55 sin trabajo superan el año en búsqueda de empleo

En el primer trimestre de 2024, casi un 54% de la población activa de más…

2 días hace

Comelit y

El grupo italiano Comelit ha firmado la adquisición del 98% del capital social de Ingenium…

2 días hace

César Lanzarote, Son Net, Son Vell, Palacio Arriluce y Corazón entre los mejores hoteles del mundo

'Condé Nast Traveler' ha publicado su 'Hot List' anual con los mejores hoteles del mundo…

2 días hace

Esta web usa cookies.