Inicio Actualidad Noves píndoles digitals al Cèntric

Noves píndoles digitals al Cèntric

Esteu aquí

Durant els mesos de novembre i desembre, l’equipament oferirà diferents xerrades divulgatives d’alfabetització en les TIC

dimecres, 20 octubre, 2021 – 10:00


Durant els propers mesos de novembre i desembre, el Cèntric Espai Cultural oferirà noves píndoles digitals.  L’objectiu d’aquestes propostes, que consisteixen en tres xerrades divulgatives en l’àmbit de la cultura digital, és oferir recursos i acompanyament a la ciutadania en l’ús de les TIC.


Drets i deures a la xarxa, fake news i identitat digital


En una societat digitalitzada com la nostra, es fa necessari dotar la ciutadania d’eines i recursos per entendre les noves realitats socioculturals sorgides de les tecnologies digitals. En aquest context, les píndoles digitals que es treballaran en el Cèntric pretenen donar resposta i fomentar una mirada crítica sobre les diferents possibilitats que ofereix la xarxa. Les xerrades tindran una periodicitat quinzenal, i giraran al voltant de les següents temàtiques:

MAS: 
La Policia Local d'Esplugues s'ha adherit a la Xarxa de la Fiscalia de Medi Ambient


Coneix els teus drets i deures a la xarxa, l’11 de novembre, on s’abordarà quin tracte han de tenir les nostres dades i els drets que tenim com a consumidors.


Fake news, no et deixis enganyar, el 25 de novembre, on s’oferiran recursos per identificar les notícies falses i eines per verificar la informació apareguda a la xarxa.


Crea i gestiona la teva identitat digital, el 9 de desembre, on es parlarà sobre com tenir una bona carta de presentació en el món digital.


Totes les propostes són gratuïtes amb inscripció prèvia a online.elprat.cat. Més informació sobre aquestes i altres xerrades divulgatives aquí.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament desplega diverses accions per reactivar la pràctica esportiva entre la població
Artículo siguienteEl pessebre de la plaça de la Vila ja té data d’inauguració
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí