Inicio Actualidad L’Hospital de Bellvitge amplia l’horari de visites

L’Hospital de Bellvitge amplia l’horari de visites

Esteu aquí

Continua sense estar permesa la visita a pacients amb covid-19, amb algunes excepcions

divendres, 15 octubre, 2021 – 08:15


L’Hospital Universitari de Bellvitge amplia a partir d’avui, 15 d’octubre, l’horari de visites als pacients. Per a aquelles persones hospitalitzats en àrees no covid, el nou horari de visites ha passat a ser de 13 a 21 h de dilluns a divendres, i de 9 a 21 h els dissabtes, diumenges i festius. Només podrà haver-hi un sol acompanyant per pacient, si bé podran ser persones diferents per torns. No es recomana l’accés a l’hospital dels menors de 12 anys.


A les unitats de cures intensives (UCI) i la Unitat de Reanimació d’Urgències, l’horari de visites és de 13 a 15 h, i, a l’àrea de Reanimació Postquirúrgica, de 19 a 20 h, també amb un sol acompanyant per pacient. A Urgències, Consultes Externes, Gabinets i Unitat de Cirurgia Major Ambulatòria es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient.


Com a norma general, continua sense estar permesa la visita a pacients amb covid-19, si bé, excepcionalment, es permetrà un acompanyant en situacions específiques com ara els pacients amb la targeta CUIDA’m, menors d’edat, persones amb deteriorament cognitiu sever, o situacions d’últimes hores.

Artículo anteriorLa Fira de la Solidaritat 2021 reflexiona sobre els efectes del canvi climàtic
Artículo siguienteDia Mundial contra el Càncer de Mama
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.