Inicio Actualidad L’estudi sobre la comunitat llatinoamericana del Prat entra a la seva fase...

L’estudi sobre la comunitat llatinoamericana del Prat entra a la seva fase final

divendres, 15 octubre, 2021 – 13:30


El passat mes de juliol el programa municipal de Nova Ciutadania de les Cases d’en Puig va iniciar una estudi sobre la comunitat llatinoamericana del Prat.


L’objectiu d’aquesta diagnosi era tenir una visió integral i profunda de les migracions d’aquest col·lectiu i conèixer com s’està produint el seu assentament al Prat, per tal de millorar les polítiques municipals d’acollida i de reconeixement de la diversitat de la ciutadania pratenca.


L’estudi entra ara a la fase d’anàlisi després de que durant aquest mesos s’hagin dut a terme una enquesta ciutadana; entrevistes personalitzades a més d’un centenar persones nascudes a diversos països d’Amèrica Llatina; així com diversos grups de debat amb dones, joves, persones emprenedores i persones llatinoamericanes residents al Prat des de fa molt temps.

MAS:  En marxa el Premi Literari Delta de narrativa escrita per dones


La diagnosi ha comptat amb el suport de la consultora Eidos Dinamització Social, una entitat amb un gran bagatge en temes de participació ciutadana i processos participatius.


Per més informació podeu visitar el següent enllaç o al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà se suma a la declaració de municipis per a la millora de la qualitat de l’aire
Artículo siguienteEscola Esportiva Social, torna un ampli programa multiesportiu per a estudiants
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí