Inicio Actualidad L’escola Jaume Balmes esdevé un espai cultural més de la ciutat durant...

L’escola Jaume Balmes esdevé un espai cultural més de la ciutat durant la Festa Major

Esteu aquí

El Festival de la Diversió, mostres artístiques, concerts i espectacles s’han dut a terme en aquesta nova ubicació

divendres, 1 octubre, 2021 – 11:00


Una vegada passada la Festa Major, l’Ajuntament del Prat ha fet balanç per veure com han anat les diferents mesures i planificacions d’espais per adaptar-se als diferents protocols sanitaris,  i que han provocat una diversificació d’ubicacions per a poder assolir totes les activitats culturals i comunitàries programades per aquestes dates.


Un d’aquests espais culturals ha estat el pati de l’Escola Jaume Balmes. En aquest espai es van desenvolupar diverses propostes culturals per a tota la família, com van ser el Festival de la Diversió, el flamenc de Nya de la Rubia o els clàssics d’ABBA.

READ  Nova programació de tallers a la Casa de l’Energia


Com ja és costum a Sant Cosme, a les activitats desenvolupades dins del programa de la Festa Major a l’escola Jaume Balmes, han col·laborat diferents entitats del barri. El Festival de la Diversió, que es va celebrar el passat dissabte 25 de setembre al matí, va ser possible gràcies a la participació i complicitat de les Dones Sàvies, La Comunitat Islàmica, l’Associació de Salvadorenyes (ASCA) o la Fundació Catalana de l’Esplai, que van amenitzar el matí amb diferents tallers i un fantàstic circuit d’aventura adreçats a famílies i infants de tota la ciutat.


Diumenge 26 al vespre, en l’activitat “Comença l’Espectacle”, es va poder gaudir d’una magnífica mostra artística de RV Dance, gràcies a l’Associació de Veïns de Sant Cosme i la ballarina Leire “La Ruca”, presentada per l’entitat Amics Pota Blava.

READ  Una Festa Major inclusiva i lliure de sexisme


A tot això, cal afegir els concerts de Nya de La Rubia, el Tribut a ABBA i la mostra d’espectacles de La Casa de Sevilla que han fet del pati de l’escola Jaume Balmes, un espai participatiu amb gran afluència de públic i un nou espai cultural de referència al Prat.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Hospital de Bellvitge amplia l’horari de visites en àrees no covid
Artículo siguienteDel 13 al 19 d’octubre comencen les noves jornades del Prat al Món i el Festival Esperanzah
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí