Inicio Actualidad Del 13 al 19 d’octubre comencen les noves jornades del Prat al...

Del 13 al 19 d’octubre comencen les noves jornades del Prat al Món i el Festival Esperanzah

Esteu aquí

Del Prat al Món és la nova imatge del Prat Solidari

divendres, 1 octubre, 2021 – 12:00


El proper 13 d’octubre comencen les noves jornades del Prat al Món. Un projecte ple d’activitats que té per objectiu continuar sensibilitzant a la ciutadania pratenca entorn als valors de la cooperació internacional, la Pau i els Drets Humans.


Enguany, a més, s’inicia una col·laboració amb el Festival Esperanzah per tal de crear espais de confluència que permetin sumar esforços i recursos en la creació de valors solidaris.

MAS:  Oberta la convocatòria de subvencions 2022 per entitats en els àmbits de persones amb diversitat funcional, gent gran, igualtat i participació


Calendari


Del 13 al 19 d’octubre es duran a terme diferents activitats com per exemple: cinefòrums, conta contes, xerrades o concerts entre d’altres.


Podeu consultar tot el programa al web del Prat al Món. Algunes activitats requereixen entrada.


 


Del Prat Solidari a Del Prat al Món


A principis d’aquest any es va iniciar un procés amb les entitats de la Comissió del Prat Solidari per fer propostes de millora per revitalitzar les jornades de cooperació a la ciutat i adaptar-les a la nova situació i context.


En aquest sentit es va arribar a la decisió consensuada del canvi de nom per reflectir el nou enfocament de la cooperació internacional, que inclou no només la solidaritat entre els països, sinó també la denuncia de les desigualtats estructurals que tantes diferències generen.

MAS:  El Consell Esportiu del Baix Llobregat celebra amb una exposició els seus 40 anys d'història


 


Octubre, mes de la cooperació


El mes d’octubre serà el mes de la cooperació a la nostra ciutat ja que també està es posarà en marxa una nova edició de Ciutats defensores del Drets Humans.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’escola Jaume Balmes esdevé un espai cultural més de la ciutat durant la Festa Major
Artículo siguienteAvui es commemora el Dia Internacional de les Persones Grans
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí