Inicio Actualidad Avui es commemora el Dia Internacional de les Persones Grans

Avui es commemora el Dia Internacional de les Persones Grans

divendres, 1 octubre, 2021 – 13:30


El dia 1 d’octubre se celebra el Dia Internacional de les Persones Grans. Una commemoració que pretén reivindicar la plena ciutadania de la gent gran i posar en valor la vellesa com un patrimoni col·lectiu d’experiència i trajectòria vital, que sigui la base per a la construcció d’una societat respectuosa, igualitària i de pau.


Per aquest motiu, l’Ajuntament del Prat i el Programa Municipal de la Gent Gran es suma al manifest que ha fet públic el Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat. Podeu llegir el manifest al següent enllaç.


El Prat amb la seva gent gran

MAS:  Zona Acordonada: Raúl Cantizano expandeix la guitarra flamenca


El Prat és una ciutat compromesa amb la seva gent gran i des de fa molt anys té en marxa diferents programes i recursos per cuidar-la. Un exemple és el Programa de Lleure de la Gent Gran, que té per objectiu promocionar la vida activa i saludable amb una gran oferta de tallers i activitats.


També està actiu el Programa Antenes. Una iniciativa del departament municipal d’Acció Social, que a través de persones voluntàries pretén evitar la solitud no desitjada de ciutadania que es troba en una situació del vulnerabilitat. Les visites voluntàries setmanals i l’ajuda de diferents professionals ajuden a la creació de nous vincles amb la comunitat.

MAS:  El Consell de Dones es reunirà per preparar la 19a Trobada de dones


Podeu consultar tots els projectes que s’estan duen a terme a la ciutat i que involucren a la nostra gent gran aquí.


Per a més informació us podeu adreçar al Punt de la Gent Gran (De dilluns a divendres, de 9 a 13h), situat a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviant un correu electrònic a gentgran@elprat.cat; o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorDel 13 al 19 d’octubre comencen les noves jornades del Prat al Món i el Festival Esperanzah
Artículo siguienteMés del 75% de la població de Cornellà ha rebut la pauta completa de vacunació contra la Covid-19
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí