Inicio Actualidad Aprovades les subvencions per a projectes de Cooperació al desenvolupament i educació...

Aprovades les subvencions per a projectes de Cooperació al desenvolupament i educació per a la Justícia Global

dimecres, 29 setembre, 2021 – 11:30


El dimarts 28 de setembre la Junta de Govern Local va aprovar la concessió de subvencions de concurrència competitiva, per a projectes de Cooperació al desenvolupament i per a projectes d’educació per a la Justícia Global que varen presentar les entitats de l’àmbit de la cooperació, per a aquest any 2021.


L’Ajuntament ha destinat en total 55.000 €, distribuïts en 11 projectes, per donar suport als projectes que les entitats desenvolupen a altres països, i que contribueixen a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, que estableix l’agenda 2030 per a tots els països del món. Aquests projectes es centren en temes com educació i sanitat per a tothom, treball digne, pau i prevenció de la violència, drets de la joventut o participació democràtica entre d’altres.


Amb l’aprovació d’aquestes subvencions, El Prat contribueix a desenvolupar projectes a Colòmbia, Congo, El Salvador, Franja de Gaza, Guatemala, Kènia, Madagascar, Marroc, Paraguai i Perú.


Per altra banda, també es destinaran 10.000 € per promoure l’educació per a la Justícia Global a la nostra ciutat. En total seran 5 projectes, que duran a terme les entitats adreçats a sensibilitzar a la ciutadania pratenca sobre la justícia global, els drets humans, la pau i les desigualtats al món amb diferents exposicions, xerrades, projecció de documentals o edició de llibres.


Més informació al següent enllaç.

Artículo anteriorLluís Mijoler anuncia contactes amb Aena un cop descartada l’ampliació de l’aeroport perquè l’ens compleixi les compensacions ambientals que té pendents al Delta del Llobregat
Artículo siguienteEl proper 5 d’octubre, primer plenari per començar a treballar en la 19a Mostra d’Entitats
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.