Inicio Actualidad Tret de sortida a l’edició de tardor de l’Aula de Ciutadania

Tret de sortida a l’edició de tardor de l’Aula de Ciutadania

Esteu aquí

Obertes les inscripcions a online.elprat.cat

dimarts, 28 setembre, 2021 – 12:00


Els Serveis de Ciutadania de les Cases d’en Puig  posen avui en marxa l’edició de tardor de l’Aula de Ciutadania, un espai de formació per compartir coneixements i reflexions amb la ciutadania i les entitats del Prat.


L’Aula de Ciutadania està formada per diversos cursos, tallers, conferències i xerrades. L’objectiu de l’Aula és oferir recursos a través del diàleg i la pràctica amb especialistes sobre diferents temàtiques.


La proposta formativa és amplia i diversa i s’organitza des dels diferents programes dels Serveis de Ciutadania: el programa de Feminisme, Participació, Nova ciutadania, Gent gran, Persones amb diversitat funcional, Convivència i civisme i també el programa de Drets humans, Pau i Justícia global.


Podeu consultar tota l’oferta formativa del proper trimestre a la pàgina de l’Aula de Ciutadania.


Les inscripcions a totes les formacions es poden realitzar a partir d’avui a través de la plataforma online.elprat.cat o a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 4), tant presencialment com telefònicament al 93 379 00 50 ext. 5600

Artículo anteriorUna edició diferent de la Festa Major tanca amb un castell de focs artificials disparat des de diferents punts de la ciutat
Artículo siguienteTornen els English Workshops amb novetats
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.