Inicio Actualidad Tornen els English Workshops amb novetats

Tornen els English Workshops amb novetats

Esteu aquí

Els tallers temàtics extraescolars en anglès adreçats a alumnat d’ESO. Inscripcions obertes fins al 15 d’octubre.

dimarts, 28 setembre, 2021 – 12:30


Els jocs d’estratègia, l’esport o la dansa poden ser, de la mateixa manera que els videojocs o la música, bons canals d’aprenentatge d’un idioma, especialment entre el jovent. 


Aquesta és l’aposta que, un any més des del curs 2018-19, fa el programa IntersECCions a través del seu projecte English workshops amb una oferta de divertits tallers en llengua anglesa adreçats a l’alumnat de secundària. Podeu consultar totes les edicions realitzades i conèixer en detall el projecte mitjançant aquest enllaç.


Aprendre anglès partint dels interessos de l’alumnat


Els tallers, la temàtica dels quals es treballa prèviament amb les direccions dels centres, responen als interessos de l’alumnat i es creen a mida del grup, fent que l’alumnat sigui una part activa en el procés.


Les activitats estan liderades per la mateixa auxiliar de conversa del centre, fet que facilita el traspàs de continguts de dins a fora de l’aula. Així l’alumnat pot posar en pràctica a la tarda el que ha après al matí però d’una manera més dinàmica i natural.

MAS:  S’inicia la campanya “Per a un món millor, defensem la cooperació”


El que busca el projecte és crear un espai de confiança on l’alumnat tingui l’oportunitat de practicar l’anglès en contextos que li siguin propers i motivadors.


L’oferta de tallers temàtics d’aquest curs 2021-22


L’alumnat de secundària interessat pot escollir entre sis temàtiques diferents de Workshops, que s’imparteixen en els diferents instituts participants (institut escola Pepa Colomer, institut Baldiri Guilera, institut Ribera Baixa, institut Estany de la Ricarda, institut El Prat de Llobregat i institut Salvador Dalí):


  • Social Networks: Siguem uns autèntics “youtubers & influencers”! Amb les xarxes socials com a protagonistes aprendrem sobre comunicació i disseny gràfic per fer-ne un bon ús.


    • Institut Baldiri Guilera – dilluns i dimecres de 16 a 17:30h

  • Dance & music: Si el que t’agrada és la música, ballar o cantar, t’encantarà poder gaudir d’aquesta proposta. Tria la teva música preferida,  fes-nos una proposta artística ben motivadora i la construirem plegades, en anglès, tot practicant i aprenent l’idioma a un bon ritme!


    • Institut Ribera Baixa – dimarts i dijous de 16 a 17:30h

    • Institut Estany de la Ricarda – dimarts i dijous de 17:30 a 19h

  • Sports: Posa en moviment el teu anglès! Gaudeix aprenent l’idioma mentre descobreixes diversos jocs esportius, circuits divertits i gimcanes per gaudir amb la resta de companys i companyes. 


    • Institut Estany de la Ricarda – dimarts i dijous de 16 a 17:30h

    • Institut Ribera Baixa – dimarts i dijous de 17:30 a 19h

  • Move your mind: Obrim debat en anglès? Atreveix-te a demostrar la teva agilitat mental, troba les respostes a aquelles qüestions que més t’intriguen i aprèn a tenir consciència plena de les teves vivències a través del mindfullness.


    • Institut Salvador Dalí – dimarts i dijous de 16 a 17:30h

  • Strategic challenges: L’estratègia serà el motor d’aquesta activitat. Partint dels reptes que ens marcarem, i mitjançant jocs d’estratègia i altres activitats de programació i robòtica, aprendrem l’anglès des de la vessant més innovadora. 


    • Institut El Prat de Llobregat – dilluns i dimecres de 16 a 17:30h

    • Institut Salvador Dalí – dilluns i dimecres de 17:30 a 19h

  • Escape room challenges: Curs d’anglès on l’estratègia, el joc i la interpretació seran els motors d’aquesta activitat. Ens posarem en la pell de personatges ben inèdits que ens ajudaran a assumir reptes i superar proves a través del joc i la intriga.


    • Institut Pepa Colomer – dimarts i dijous  de 16:30 a 18h


Vols apuntar-t’hi? Inscripcions obertes


Podeu realitzar les inscripcions en línia mitjançant aquest enllaç o bé podeu apuntar-vos presencialment al Departament d’Educació (C/Centre, 26-30) en horari de matí, de 9 a 13.30 h. 


Els English Workshops també a primària


Com a novetat, aquest curs 2021-22 el projecte amplia l’oferta a l’alumnat del cicle superior de primària amb una prova pilot a 4 escoles públiques de la ciutat:  l’institut escola Pepa Colomer i a les escoles del ParcCharles Darwin i Jaume Balmes


A diferència dels de secundària, que estan oberts a alumnat de qualsevol centre, els de primària van dirigits només a l’alumnat del mateix centre i es gestionen a través de l’oferta extraescolar de les AMPA /AFA. 

MAS:  L’Ajuntament obre convocatòria d’ajudes pel pagament de l’IBI

- Te recomendamos -
Artículo anteriorTret de sortida a l’edició de tardor de l’Aula de Ciutadania
Artículo siguienteUnes 20.500 persones assisteixen als actes de la Festa Major 2021
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí