Inicio Actualidad Inauguració de la programació Cornellà Escènica

Inauguració de la programació Cornellà Escènica

El parc de Can Mercader acull dissabte, 2 d’octubre, a les 12.00 hores, l’espectacle d’inauguració de la temporada Cornellà Escènica: ‘Isla’,  a càrrec de la Cia. D’Click. Parteix del somni i de l’al•lucinació de tres nàufrags que de cop es troben sols i es necessiten els uns als altres per refer la seva història. Basat en un treball de cos i moviment, les eines més circenses, com l’acrobàcia i el pal xinès, s’integren com a llenguatge escènic dins l’espectacle.

Amb aquest espectacle, adreçat a tots els públics i gratuït, s’enceta la programació municipal Cornellà Escena del darrer trimestre de l’any. Aquesta tardor Cornellà torna a omplir-se de teatre, música, dansa i espectacles familiars per continuar oferint les millors opcions culturals ben a prop de casa vostra i amb totes les mesures de seguretat requerides per fer front a la pandèmia de Covid-19. Per un cantó la programació municipal Cornellà Escena, i per l’altre l’Auditori de Cornellà, porten a la ciutat una gran selecció d’espectacles per a tots els públics i tots els gustos. Les entrades ja estan disponibles, i comprant ara podeu obtenir importants descomptes.

Programació Cornellà Escènica setembre-desembre 2021

La programació municipal Cornellà Escena s’iniciarà el mes d’octubre, i trobareu detalls de tots els espectacles al mateix web de venda d’entrades: https://entradescornella.cat/. Les propostes de música, teatre, o teatre familiar tenen lloc a la Sala Ramon Romagosa o a l’Auditori de Sant Ildefons. 

 

[Si no veus correctament aquesta finestra, clica AQUÍ]

Grans noms de la música i l’escena a la programació Tardor 2021 de l’Auditori de Cornellà

Pel que fa a l’Auditori, ja són a la venda les entrades de la temporada estable Tardor 2021 amb interessants descomptes i amb gran diversitat d’espectacles de totes les disciplines i per a tot tipus de públic. Hi haurà cares molt populars del món del teatre com Rafael Álvarez ‘El Brujo’, espectacles musicals i concerts com els de Sau30, Buhos o El Kanka, entre d’altres.

Artículo anteriorLa Trobada Gegantera, la Cursa Popular, La Cirquera… Tot això al diumenge de la Festa Major
Artículo siguienteVuit startups seleccionades per participar en la nova convocatòria del programa d’incubació Cornellà Open Future
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.