Inicio Actualidad Acte d’homenatge a les persones que han mort a Cornellà durant la...

Acte d’homenatge a les persones que han mort a Cornellà durant la pandèmia

L’Ajuntament de Cornellà organitza aquest dissabte un acte d’homenatge als cornellanencs i cornellanenques que ens han deixat durant la pandèmia de la Covid-19. En molts casos, en especial durant el primer confinament i els mesos que el van seguir, aquestes persones van morir sense que els seus familiars se’n poguessin acomiadar en les millor condicions, donades les mesures restrictives que s’aplicaven per qüestions de seguretat.

La celebració de l’acte serà una manera d’expressar que la ciutat de Cornellà no oblida aquestes persones, alhora que també donarà l’oportunitat d’expressar un reconeixement públic a determinats col·lectius de la ciutadania que han hagut de fer un esforç suplementari durant aquesta època de pandèmia, així com valorar l’impuls de tota mena d’accions solidàries en suport de persones i famílies en situació de vulnerabilitat.

L’acte, sota el lema ‘Cornellà, al vostre costat’, tindrà lloc dissabte a la plaça d’Europa, a partir de les 19.00 hores. L’assistència és restringida a aquelles famílies que s’hi hagin registrat prèviament, per complir amb les mesures de seguretat actuals. En el desenvolupament de l’acte, a més de la interpretació d’algunes peces musicals i poesies, es descobrirà a la mateixa plaça d’Europa una placa commemorativa, al costat d’una olivera, per representar la fortalesa de la societat cornellanenca, i un mural perquè els familiars assistents hi puguin deixar un missatge de record. 

MAS:  Dotze músics de la ciutat i Alondra Bentley protagonitzen el nou videoclip del projecte #Almeuritme

- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’alcalde del Prat, Lluís Mijoler, ressalta la importància d’aprovar el Pla especial de protecció del delta durant una visita a la Ricarda amb la vicepresidenta del Parlament
Artículo siguienteTall al camí de la Marina
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí