Inicio Actualidad Ja es poden enviar fotos al 30è Concurs Delta del Llobregat

Ja es poden enviar fotos al 30è Concurs Delta del Llobregat

dimarts, 7 setembre, 2021 – 09:00


Fins al 31 d’octubre es poden enviar obres al 30è Concurs de Fotografia Delta del Llobregat, la participació al qual és gratuïta i oberta a tothom. 


Aquest prestigiós concurs, organitzat per l’Agrupació Fotogràfica Prat, té 4 categories: Paisatgisme, Caça fotogràfica (animals salvatges en llibertat), magrofotografia o fotografia d’aproximació (flors, plantes, insectes…) i Instagram. 


La temàtica és qualsevol aspecte o motiu relacionat amb la natura dels espais naturals del delta del Llobregat. No s’admeten fotografies de nius, pollets al niu, animals engabiats o estabulats.


Es poden presentar fins a 5 obres per persona, com a màxim 3 per categoria. En el cas de la categoria Instagram no hi haurà límit en el nombre de fotos per participant.

MAS:  Encesos els llums de Nadal als carrers del Prat


Només es podran presentar imatges en format digital, amb resolució de 300 píxels per polzada i una mida mínima de 1.000 píxels pel costat més curt i màxima de 1.920 píxels en el costat més llarg, i pes màxim 2 MB. La categoria Instagram queda fora d’aquests requisits.


Trobareu informació completa al web de l’Agrupació Fotogràfica Prat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Consell d’Infants de Cornellà fa balanç del curs escolar
Artículo siguienteMarató de vacunació a Jardins de la Pau durant tres dijous de setembre
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí