Inicio Actualidad Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Nou tractament fitosanitari a l’arbrat de la ciutat

Esteu aquí

Es farà els dies 18 i 19 d’agost en horari nocturn, per controlar la possible aparició de plagues de mosca blanca a plàtans i tarongers.

dimarts, 17 agost, 2021 – 10:15


Durant les nits dels propers dies 18 i 19 d’agost, entre les 22 h i les 6 h, l’Ajuntament durà a terme un tractament fitosanitari pel control de la mosca blanca a diverses espècies d’arbres de la ciutat. Aquest és un tractament de repetició per acabar de controlar les poblacions d’insectes que ja es van tractar el passat mes de juliol.


Aquestes actuacions es realitzaran a l’avinguda Onze de Setembre entre el carrer Riu Túria i l’avinguda del Remolar,  al passeig i patis interiors de Lluís Serra Giribert (antic Joan Carles I),  a la plaça d’Orcasitas, a la carretera de l’Aviació entre el carrer de Cervera i el carrer de Teresa Pàmies,  al carrer de Jaume Casanovas entre carrer de Lleida i Onze de setembre, al carrer Major,  al carrer de Nicolás Mª Urgoiti i al passatge Rector Martí i Piñol.

MAS:  Nova edició del programa 30 Plus per fomentar la contractació a la ciutat


L’Ajuntament vigila periòdicament els arbres i plantes de la ciutat per decidir el moment oportú de cada actuació fitosanitària. Cada any, aquestes intervencions canvien en funció de les temperatures i les precipitacions, que ajuden a controlar algunes plagues. 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorUn camí arbrat sota el Pont d’Esplugues unirà les dues parts del Parc dels Torrents
Artículo siguienteL’Ajuntament repartirà més de 1.000 bidons a les persones propietàries de gossos per pal·liar els efectes dels orins
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí