Inicio Actualidad Avui i demà, marató de vacunació sense cita prèvia al centre comercial...

Avui i demà, marató de vacunació sense cita prèvia al centre comercial Splau

Esteu aquí

Podran vacunar-se totes aquelles persones, a partir de 12 anys, que no hagin rebut cap dosi i que no hagin patit la covid-19 en els darrers 6 mesos. És necessari portar la targeta sanitària o algun document d’identificació i els menors de 16 han d’anar acompanyats del pare, la mare o el tutor legal.

divendres, 13 agost, 2021 – 11:45


Si encara no esteu vacunats, avui i demà hi haurà una marató de vacunació sense cita prèvia al centre comercial Splau, tot aprofitant els dies de més afluència de gent en aquestes instal·lacions. L’objectiu és poder vacunar a totes les persones possibles que no ho hagin pogut fer abans o la població jove i adolescent.


Les persones interessades poden anar al centre comercial, avui divendres, a partir de les 15 h i fins a les 20 h. Durant la jornada de demà, l’horari de vacunació serà de 10 h a 20 h. Recordeu que és obligatori porta la targeta sanitària o un document d’identificació personal així com anar acompanyats dels progenitors o tutors legals en el cas de menors de 16 anys. Recordeu que anar a l’Splau en transport públic és molt fàcil: hem d’agafar la Línia 9 de metro fins Europa Fira, allà els Ferrocarrils de la Generalitat fins l’estació de Cornellà Riera. 


Aquests nous punts de vacuna sense cita prèvia se sumen als que tenim a la ciutat durant aquests dies: el primer, el dijous d’aquesta setmana, i el segon, el proper dijous 19 d’agost al mòdul que hi ha instal·lat al costat del CAP Ramona Via.

Artículo anteriorTalls de trànsit durant el mes d’agost
Artículo siguienteJornada de donació de sang el 24 d’agost, a la Sala Ibèria
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.