Inicio Actualidad Bafarades i onomatopeies a la Biblioteca Antonio Martín

Bafarades i onomatopeies a la Biblioteca Antonio Martín

Esteu aquí

Un nou punt de referència: el còmic de superherois

dijous, 23 setembre, 2021 – 10:00


Més d’un centenar d’exemplars són els que formen part d’aquest nou punt d’interès. Un espai creat per facilitar la consulta i l’accés a un dels fons més sol·licitats pels lectors i lectores de còmics d’adults. Aquest tipus de llibre està adreçat al lector jove i adult, però també és habitual veure el lector infantil qui s’apropa amb curiositat. És per això que des de la Biblioteca s’ha volgut destacar aquests llibres separant-los de la resta i donant-los més visibilitat.


A partir d’ara trobareu tots els còmics de superherois agrupats en un espai concret de la secció general de còmics. Els podreu identificar pel seu propi pictograma. També trobareu a la nova secció les enciclopèdies i guies de personatges Marvel i DC Comics.

MAS:  Els Casals d'estiu són la millor oportunitat per divertir-se durant l'estiu


Definició del còmic de superherois


Un còmic de superherois és una història, seriada en volums, plena d’acció, fantasia, ciència-ficció i drama que se centra en les accions d’un o més personatges, que normalment posseeixen habilitats sobrehumanes. El primer volum sovint inclou una explicació de l’origen dels seus poders especials, i generalment el primer enfrontament contra el seu enemic més famós. A aquest tipus de còmic és habitual que la trama giri al voltant dels esforços del superheroi per a frustrar greus amenaces globals d’importants conseqüències per la humanitat.


DC Comics i Marvel


Als Estats Units, la paraula “Super Hero” (“superheroi”, en anglès) és una marca registrada de forma conjunta per Marvel Comics (Spiderman, X-Men, Avengers) i DC Comics (Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, Flash), per la qual cosa només elles poden utilitzar-la legalment en els seus productes i campanyes comercials.

MAS:  L’alcalde del Prat lamenta la greu situació del litoral deltaic i reclama mesures estructurals a l’Estat i a la Generalitat per fer-hi front


Superheroïnes. Noies al poder!


L’univers dels superherois està ple de personatges excepcionals que han captivat a diverses generacions. Afortunadament fa molt temps que les dones van deixar de ser simplement l’acompanyant de l’heroi  i el personatge més feble del grup per convertir-se en la protagonista. Actualment les superheroïnes estan representades com una lluitadora incansable que desafia els rols establerts a favor de la paritat cercant un món millor.


Cinema de superherois a Fantasia


A la Biblioteca disposem d’una gran quantitat d’adaptacions cinematogràfiques sobre els superherois més famosos de les vinyetes classificades al gènere de Fantasia de les prestatgeries de cinema o classificades al prestatge de Fantasia de la secció de cinema.

MAS:  ALERTA | Detectan fresas de Marruecos infectadas con Hepatitis A en Baix Llobregat


L’aventura acaba de començar! 


 


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorVacunació sense cita prèvia a Cornellà fins el 22 d’agost a la Fira de Cornellà
Artículo siguienteJornada de vacunació sense cita prèvia al CAP El Pla dijous 12 d’agost
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí