Inicio Actualidad Esplugues presenta a la Universitat Ramon Llull el seu projecte de ciutat...

Esplugues presenta a la Universitat Ramon Llull el seu projecte de ciutat universitària

17 de juny del 2021

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, ha traslladat aquest 16 de juny a representants de La Salle Campus-Universitat Ramon Llull (URL) el projecte de ciutat universitària que l’Ajuntament ha definit al seu Pla Estratègic.

En una trobada a la Casa Consistorial, l’alcaldessa els ha explicat que, tal i com es va aprovar al Ple municipal, hi ha previst destinar a usos universitaris una parcel·la de 6.000 metres quadrats i 9.158 m2 de sostre al sector de Finestrelles, connectats amb el teixit urbà i el futur parc empresarial, a tocar de les pistes esportives de la Zona Universitària de Barcelona.

A la reunió –en què també van ser-hi presents el primer tinent d’Alcaldia, Eduard Sanz, i Francesc Miralles, de La Salle-URL– també es va explicar les característiques del futur parc empresarial que es construirà en aquest sector, amb l’objectiu, entre d’altres, de crear sinèrgies que alimentin nous projectes.

MAS:  El Carnaval d’en Galepis arriba a la seva fi amb la mort del Rei Carnestoltes i l’encesa de la foguera de la Quaresma

Segons l’alcaldessa, “Esplugues reuneix tots els requisits per convertir-se en ciutat universitària. Tenim esperit d’innovació, un potent teixit d’empreses del sector biomèdic i tecnològic que necessita talent i tenim també l’espai on fer realitat el somni”.

Els representants de la URL han visitat també l’Hospital Sant Joan de Déu. L’Ajuntament i el centre hospitalari també treballen en projectes alineats d’atenció personalitzada amb big data i espais d’innovació ciutadana, com L’EspluLab.


- Te recomendamos -
Artículo siguienteCrònica del Ple Juny: S’amplia les places d’estacionament regulat de zona blava a Finestrelles
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí